Uzdravte své zažívání: Kurz Ajurvédského vaření
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
O zážívání se příliš nemluví.
Toto téma ale trápí mnoho z vás, ověřila jsem si to při práci na svém blogu, zaměřeném na Ajurvédu a zažívání (www.hadalama.cz).
Nebudu vám slibovat rychlé zlepšení ani nabízet super-lektvary, které za vás všechno vyřeší.
Místo toho po vás budu chtít, abyste přišli do kurzu s otevřenou myslí a byli připraveni pro sebe konečně něco efektivního udělat.
Jídla, která vašemu zažívání prospívají jsou totiž velice jednoduchá a víceméně z běžných ingrediencí. Po první investici jsou dokonce velmi levná.
V kurzu se naučíme nejen, jak přistupovat k jídlu, ale také k životu (věřte nebo ne, všechno, co v životě děláte, vaše zažívání ovlivňuje).
Řekneme si, jak o svoje zažívání můžeme každodenně pečovat a jak můžeme z otravného vaření udělat meditační zážitek.
Ale nebojte, bude to i praktické:
- ukážeme si principy, podle kterých budete moci postupovat i doma
- ukážeme si, že s trochou praxe můžeme takovéto vaření zvládnout do 30 minut i s mytím nádobí.
A abyste si mohli představit nějaký konkrétní výsledek z toho všeho, budete mít možnost si zakoupit můj Týdenní jídelníček (tento jídelníček nabízím na svých stránkách, a je speciálně vytvořený pro obnovu slabého a nefunkčního zažívání) za zvýhodněnou cenu.
Změnu pocítíte již během prvních dnů, to je zaručeno.
Další zajímavé kurzy
Základní kurz vázání dětí do šátků
Ostrava ,
Cvičení Qi Gong (Čchi-kung) Osm kusů brokátů pro harmonizaci těla, mysli a duše
Praha ,
Speak Czech - Rozmluvme se česky
Praha ,
Adobe Premiere Elements od úplného začátku
Dětská jóga II - funkční pohyb
Webinář - online ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Praxe ve 20leté jedlé přírodní zahradě s permakulturními prvky
Praha ,
Jak na zdobení perníčků
Brno ,
FIREWALKING - chůze po žhavém uhlí
Praha ,
Smysluplné rozhovory
Brno ,
První řečnický klub Školy rétoriky
Praha ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: