Sladká tečka aneb upeč si dort
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
První téma našeho kurzu zní - ČOKOLÁDA. Jak jinak, čokoláda je nejvšestranější a nejoblíbenější surovina pro cukráře. Je voňavá, sladká, hříšná...prostě božská!
Co nás čeká?
Na začátku si řekneme něco o kvalitě čokolády, jejích druzích a použití v domácím cukraření.
Upečeme si ananasový dort s čokoládou a zároveň se naučíme:
- čokoládový dortový korpus
- základní pudinkový krém a jednoduchý ganache krém
- čokoládové ozdoby na dort
- a třešničkou na dortu bude čokoládová potahovací hmota
Co s sebou?
Dobrou náladu a chuť na čokoládu :-). Možná notýsek na poznámky? Je to na vás!
Všechny potřebné suroviny i náčiní mám k dispozici, takže přijďte klidně s rukama v kapsách.
Co si odnesete?
Svůj první vlastnoručně připravený dort v krabici jako z cukrárny. A spoustu fíglů, které se vám třeba někdy budou hodit.
Další zajímavé kurzy
Kurz vaření pro začátečníky - nauč se základní techniky, které využiješ každý den
Praha ,
Jak získat životní balanc
Praha ,
Home office u kávy
Olomouc ,
Dovol si to
Praha ,
Technický pohovor
Webinář - online ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Jak vymýšlet nápady
Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Plzeň ,
Hlasem k sobě: síla více-hlasu
Praha ,
Smysluplné rozhovory
Brno ,
Základy indického vaření aneb zdravotní aspekty indického stravování
Ostrava ,








Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: