Kurzy veganského vaření

1mg04ky1qiw-logo2fb.jpg

Karel Bis

Žiju vařením veganského jídla už nějaký ten pátek. Vyzkoušel jsem si práci šéfkuchaře v jedné z nejlepších veganských restaurací v Praze, pracoval jsem na veganské sekci ve vyhlášeném hotelu v severním tirolsku, v Více o lektorovi »

1mg04ky1qiw-logo2fb.jpg

Karel Bis

Žiju vařením veganského jídla už nějaký ten pátek. Vyzkoušel jsem si práci šéfkuchaře v jedné z nejlepších veganských restaurací v Praze, pracoval jsem na veganské sekci ve vyhlášeném hotelu v severním tirolsku, v Více o lektorovi »

8n9kou9jxw3-dsc01509.jpg
Roots fresh food bistro, Praha (mapa)

už jen 5 účastníků a kurz se uskuteční

Zbývá 15 míst

Nevyhovuje ti termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti vědět, jakmile lektor vypíše nový termín.

Žiju vařením veganského jídla už nějaký ten pátek. Vyzkoušel jsem si práci šéfkuchaře v jedné z nejlepších veganských restaurací v Praze, pracoval jsem na veganské sekci ve vyhlášeném hotelu v severním tirolsku, v rakouských Alpech. Momentálně pracuji sám podle sebe a mám pop up bistro. Vařím barevnou, moderní, fermentovanou veganskou kuchyni a chci mé zkušenosti předávat ostatním.

Na tomto kurzu se během šesti hodin naučíte vařit skvělá plnohodnotná jídla. Také se naučíme jak jídlo krásně naservírovat a nadekorovat.

Co se bude vařit?

  • Sayur Lodeh (malajsijská polévka)
  • Smažená hlíva s nakládanými ředkvičkami, pyré s červenou čočkou
  • Fermentované oříškové sýry
  • Kimchi
  • Skořicoví šneci (pečivo)
  • a další..

Kurzy trvají 6 hodin a vybrat si můžete jeden z únorových termínů: 3., 10., 17. nebo 24. 

Vyrazte načerpat nové znalosti a dovednosti, ať můžete ještě víc oslnit rodinu a přátele jídlem jako z restaurace! 


Doprovodné fotky

  • 4njm3co7h47-dsc01508.jpg
  • 35krlnimizu-dsc01577.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články a informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.