Křehké francouzské koláče, tartaletky, slaný karamel a Lemon card

4omeiannnmt-fullsizeoutput-a97.jpeg

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze dorty :-) Po narození syna a jeho zdravotních komplikacích, Více o lektorovi »

4omeiannnmt-fullsizeoutput-a97.jpeg

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze dorty :-) Po narození syna a jeho zdravotních komplikacích, Více o lektorovi »

4omeiannnmt-fullsizeoutput-a97.jpeg

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze dorty :-) Po narození syna a jeho zdravotních komplikacích, Více o lektorovi »

4omeiannnmt-fullsizeoutput-a97.jpeg

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze dorty :-) Po narození syna a jeho zdravotních komplikacích, Více o lektorovi »

9d1p3uz8jypjsck-5o7qk20qowypwc6-232-min.jpg
Hoštice (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Přihlašování ukončeno

Přihlášení účastníci

Hoštice (mapa)

už jen 2 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývá 5 míst

Hoštice (mapa)

už jen 2 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývá 5 míst

Nevyhovuje ti termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti vědět, jakmile lektor vypíše nový termín.

Poznámka k termínu

kurz doobsazen mimo Naučmese

Chcete se naučit péct francouzské křehké koláče - sladké i slané, tartaletky a atraktivní náplně? Pak pro Vás je určen tento kurz. 

Přijd'te se naučit péct oblíbené francouzské koláče, quiche a tartaletky a strávit příjemné chvíle v domácím prostředí chalupy s výhledem na Boubín. Každý účastník získá certifikát o jeho absolvování. Na kurzu budeme ochutnávat co upečeme a uvaříme. Zbylé vlastnoručně upečené dobroty si odnesete s sebou domů. 

Na kurz doporučuji s sebou pohodlné oblečení, domácí obuv a dobrou náladu. V ceně kurzu je veškerý materiál, zapůjčení pomůcek a občerstvení. 

Co přesně budeme péct?

  • francouzský křehký hruškový koláč
  • dva slané quiche dle aktuální nabídky čerstvé zeleniny
  • máslové tartaletky
  • náplně do tartaletek - slaný karamel, Lemon curd a čokoládová ganache
     

Víš, že Kateřina vede také tyto kurzy?

Víš, že Kateřina vede také tyto kurzy?

Víš, že Kateřina vede také tyto kurzy?

Víš, že Kateřina vede také tyto kurzy?

Doprovodné fotky

  • 97ueevznc14ke67-244.jpg
  • 1blsnv7zgksywzi-245.jpg
  • 67r0nub7bxql5lm-205.jpg
  • 7mgbfn8trhtim2m-111.jpg
  • 4wzqu0w0gst8opr-162.jpg
  • 3x5pxeiq4f0wl58-1.jpg
  • 7w4sqbxsolpm1a1-54.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.

Rádi bychom používali cookies, abychom pomocí analýzy návštěvnosti mohli ladit Naučmese web a vám připomněli kurzy, které vás zaujaly. Je to v pohodě?