Jak na odpalované těsto
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Co se na kurzu naučíte?
Na kurzu se naučíme výrobu odpalovaného těsta, které je považováno již za vyšší level cukrařiny.
Z těsta pak vyrobíme dva druhy francouzských sladkostí - eclair a chou ( včetně křupavé krusty), naučíme se tři druhy jednoduchých krémů a zdobení eclairs.
Po absolvování kurzu dostanete recepty jak na odpalované těsto, tak na krémy.
Komu je kurz určen?
Kurz je vhodný absolutně pro každého - ač se těsto zdá být složité, při správném postupu a správném receptu na něm absolutně nic není.
Další zajímavé kurzy
Chcete si koupit nový fotoaparát a nevíte který? Společně na to přijdeme
Josef Mirovský
Praha ,
Čajová revoluce
Helena Lněničková
Úvod do Akro jógy
Petra Matlachová
Ryba po stromech nešplhá – poznej své přirozené přednosti
Tomáš Vyhlídal
Praha ,
Řezbářský kurz aneb Velká radost z malého kousku dřeva
Marek Vodička
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Jak vymýšlet nápady
Michelle Losekoot
Základy háčkování
Eva Mrázková
Praha ,
Citlivý řez ovocných stromů, pouze teorie
Honza Kačer
Bystřice ,
Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Dominika Staňková Chválová
Plzeň ,
Řezbářský kurz aneb Velká radost z malého kousku dřeva
Marek Vodička
Praha ,




Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: