Jak na domácí kváskový chleba
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Zajímá tě zdravý životní styl, baví tě pečení nebo chceš vyzkoušet něco nového?
Na pečení chleba není nic složitého a nepotřebujeme žádné drahé domácí pekárny a směsi na chleba. Ukážeme si, jak si jednoduše a zdravě připravit kvalitní chléb z ingrediencí, jaké máme rádi.
Společně si připravíme těsto a povíme si, co a jak do něho. Mezitím, co nám bude kynout, bude spoustu času na povídání a pití čaje. Chleba kyne přibližně 4-5 hodin, tudíž je možnost si udělat přestávku, odejít, kam je potřeba a pak se zase vrátit. Poté co nám chleba vykyne, ho upečeme a ochutnáme. Domů si odneseš přesvědčení, že na tom nic není a žitný kvásek na svůj vlastní chlebík.
S sebou budete potřebovat zavařovací sklenici (velikost od okurek) na zmiňovaný kvásek.
Pozor, může se stát, že už vám pak kupované chleby nebudou chutnat a budete muset péci každý týden, tak jako já.
Další zajímavé kurzy
Dvojjazyčná výchova aneb angličtina odmalička
Praha ,
Projektový management v kultuře
Velký kurz pečení a vaření z kvásku s Janou Berkovou
Olomouc ,
Návod na daňové přiznání pro OSVČ
Řezbářský kurzík
Brno ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Praxe ve 20leté jedlé přírodní zahradě s permakulturními prvky
Praha ,
První řečnický klub Školy rétoriky
Praha ,
Smysluplné rozhovory
Brno ,
Jak na zdobení perníčků
Brno ,
FIREWALKING - chůze po žhavém uhlí
Praha ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: