Jak na domácí kváskový chleba

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Zajímá tě zdravý životní styl, baví tě pečení nebo chceš vyzkoušet něco nového?
Na pečení chleba není nic složitého a nepotřebujeme žádné drahé domácí pekárny a směsi na chleba. Ukážeme si, jak si jednoduše a zdravě připravit kvalitní chléb z ingrediencí, jaké máme rádi.
Společně si připravíme těsto a povíme si, co a jak do něho. Mezitím, co nám bude kynout, bude spoustu času na povídání a pití čaje. Chleba kyne přibližně 4-5 hodin, tudíž je možnost si udělat přestávku, odejít, kam je potřeba a pak se zase vrátit. Poté co nám chleba vykyne, ho upečeme a ochutnáme. Domů si odneseš přesvědčení, že na tom nic není a žitný kvásek na svůj vlastní chlebík.
S sebou budete potřebovat zavařovací sklenici (velikost od okurek) na zmiňovaný kvásek.
Pozor, může se stát, že už vám pak kupované chleby nebudou chutnat a budete muset péci každý týden, tak jako já.
Další zajímavé kurzy

Programování pro web (PHP/JS/SQL)
Webinář - online ,

A co tvůj Plán Duše?
Webinář - online ,

Praktické tipy a inspirace pro začínající lektory angličtiny

Žonglování se 3 míčky za hodinu
Praha ,

Vypilujte si svůj projev: komunikační a prezentační trénink
Praha ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář:
Dobrý den chci se zeptat zda nemáte kurz chleba ve středu 5.3 měli jsme zakoupený kurz u kolegyně ale onemocněl ji syn ,tdk hledáme náhradní možnost ,nejsme z Prahy ale v Praze ve středu budeme ,děkuji za odpověď Campbell Pavla
Zrušit odpovědět na tento komentář Odpovědět