Gastronomický mini kurz - základní dovednosti obsluhy
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Délka:
v počtu 6 osob postačí 2x 5 hodin (max. počet 9 osob)
Termín:
je vždy individuální a variabilní
Komu je určen:
nejen studentům SŠ a VŠ, kteří plánují brigády v provozech společného stravování.
Obsah:
- Základní informace o gastronomických zařízeních,
- teorie a hlavně praxe v podávání pokrmů a nápojů, etiketa stolování,
- základy barmanských dovedností a receptury drinků,
- zbožíznalství = základní informace o nápojích a surovinách,
- hygienické předpisy,
- psychologie v komunikaci s hostem,
- přehledná skripta - Základní dovednosti a znalosti obsluhy v provozech společného stravování; Mgr. Michal Snopek; 2015.
Aktiva kurzu:
- Účastník obdrží CERTIFIKÁT v českém a anglickém jazyce,
- přátelská, zábavná a přitom profesionální forma předávání znalostí a zkušeností,
- lektor má 20-ti letou praxi v pohostinství a zároveň je aktivní pedagog,
- kurz je pořádán přímo v jedné z nejlepších brněnských restaurací.
Další zajímavé kurzy
Stavíme sny – aneb co vás čeká, když se rozhodnete postavit dům
Petr Novák
Kdekoli v ČR ,
Sám sobě stylistou
Karolina Pasekova
Ostrava ,
Jednobarevný voskový batik z Jávy
Linda Kaplanová
Praha ,
15 tipů: jak získat nové přátele
Adam Štrunc
Základy háčkování
Eva Mrázková
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Jak vymýšlet nápady
Michelle Losekoot
Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Dominika Staňková Chválová
Plzeň ,
Hlasem k sobě: síla více-hlasu
Lenka Boháčová (Jankovská)
Praha ,
Smysluplné rozhovory
Adriana Javůrková
Brno ,
Základy indického vaření aneb zdravotní aspekty indického stravování
Lenka Janíková
Ostrava ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: