Gastronomický mini kurz - základní dovednosti obsluhy

98a70r4g2j6-gastro-kurz.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Délka:

v počtu 6 osob postačí 2x 5 hodin (max. počet 9 osob)

Termín:

je vždy individuální a variabilní

Komu je určen:

nejen studentům SŠ a VŠ, kteří plánují brigády v provozech společného stravování.

Obsah:

  • Základní informace o gastronomických zařízeních,
  • teorie a hlavně praxe v podávání pokrmů a nápojů, etiketa stolování,
  • základy barmanských dovedností a receptury drinků,
  • zbožíznalství = základní informace o nápojích a surovinách,
  • hygienické předpisy,
  • psychologie v komunikaci s hostem,
  • přehledná skripta - Základní dovednosti a znalosti obsluhy v provozech společného stravování; Mgr. Michal Snopek; 2015.


Aktiva kurzu:

  • Účastník obdrží CERTIFIKÁT v českém a anglickém jazyce,
  • přátelská, zábavná a přitom profesionální forma předávání znalostí a zkušeností,
  • lektor má 20-ti letou praxi v pohostinství a zároveň je aktivní pedagog,
  • kurz je pořádán přímo v jedné z nejlepších brněnských restaurací.

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.