Čtyři bezlepkové dezerty, které moc nestojí a chutnají skvěle
Petra Beran-Cimbůrková
Jsem povoláním fyzická antropoložka, ale miluji pestrost a neustálou práci, a proto se věnuji intenzivně i designu, cvičení tai-chi (2 roky jsem ho vyučovala Více o lektorovi »
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Čtyři bezlepkové dezerty, které moc nestojí a chutnají skvěle
Bezlepkovou dietu si mnoho lidí představuje jako naprosté peklo.
Já sama ji ze zdravotních důvodů držím od roku 2012 a nemyslím si, že je to problém (tedy kromě pouličního občerstvení, kde to problém vážně je).
Samozřejmě mnoho těst z bezlepkových materiálů příliš dusí a také cena je oproti normální mouce cca 10x vyšší – což pečení nenahrává, ale já vás naučím ne tak drahé a chutné dezerty.
Budou to:
- piškotový kakaový dort s domácím krémem a čokoládovou polevou
- jáhelník s rozinkami, slunečnicovými semínky a jablky
- mrkvový koláč s citrónovou polevou
- nepečený cheesecake dokonce s přímo raw těstem
Průběh kurzu:
Napřed si povíme něco o tom, proč lepek škodí nejen celiakům a proč to tak je.
Probereme suroviny a přípravu dezertů.
Vyrobíme všechny dezerty.
Další zajímavé kurzy
Jak připravit kurz na Naučmese.cz
Jak se naučit říkat NE
Praha ,
Excel: Kontingenční tabulky a grafy
Praha ,
Speak Czech - Rozmluvme se česky
Praha ,
Trénink efektivní a sebejisté komunikace
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Hravé háčkování pro začátečníky
Brno ,
Jak vymýšlet nápady
BRAND JE MRKEV: A-se-ty
Brno ,
Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Praha ,
FIREWALKING - chůze po žhavém uhlí
Praha ,










Kurz byl hezky zorganizovaný, vše velmi dobře vysvětlené.
Kurz byl fajn, mám zase nové nápady.
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář:
Je kurz ještě aktuální? https://www.naucmese.cz/kurz/ctyri-bezlepkove-dezerty-ktere-moc-nestoji-a-chutnaji-skvele
Zrušit odpovědět na tento komentář Odpovědět<a href="https://www.naucmese.cz/kurz/ctyri-bezlepkove-dezerty-ktere-moc-nestoji-a-chutnaji-skvele"> kurz </a>
@Blanka Dobrý den Blanko,
Zrušit odpovědět na tento komentář Odpovědětbohužel nemám nyní čas a prostor na konání cukrářského kurzu. Petra