Naučte se pracovat s MacBookem

20151007-113824-10922271-720222544743276-2459035692242837598-o.jpg

Ondřej Zukal

Ondřej se dlouhodobě věnuje zavádění digitálních technologií do praxe. Je specialista na mobilní a online aplikace a neustále zkoumá způsoby, jakými je lze Více o lektorovi »

4235160-dsc_88291-1024x678.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Kurz již navštívilo 30 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

MacBooky jsou fajn notebooky. Jsou hezké, rychlé, kvalitní, vydrží hodně na baterku... Ale pořád jsou to jen počítače a ty by nám měly primárně sloužit. Ze své konzultantské praxe vím, že je tomu mnohdy právě naopak. Často vidím, že lidé tráví zbytečně moc času tím, že počítač ovládají, místo toho, aby jej využívali. Máte to podobně? Taky jste místy ztraceni a některé věci vám nedávají smysl? Je tam spousta věcí, ale nevíte k čemu jsou?

Pojďme se společně na pár hodin potkat a já vám vysvětlím co s tím. Probereme princip fungování Macu, rozebereme souvislosti, díky kterým pak budete schopni na počítači pracovat skutečně rychle a efektivně - ať už je to cokoliv.

Kurz je takový průvodce do Maců. Po jeho absolvování budete vědět, co a jak a proč funguje a budete mít silný základ, na kterém můžete stavět další dovednosti v navazujících kurzech.

Co bude obsahem kurzu?

  • Seznámení s rozhraním a ovládáním Macu, princip fungování, rozdíly oproti Windows.
  • Finder a práce se soubory - vyhledávání, oraganizování a externí úložiště.
  • Safari a surfování na internetu, e-maily a komunikace.
  • Zabezpečení počítače a zálohování.
  • Fotky a jejich organizace, aneb zapoměňte na složky, je tu Knihovna.
  • Tipy na další aplikace a doplňky

Co vás čeká?

Čekají vás 4 intenzivní hodiny, během kterých pochopíte jak MacBooky fungují. V praxi si ukážeme, že MacBook v kombinaci s iPhonem nebo iPadem nabývá úplně nových rozměrů, nebo že práce na počítači může být se správnými aplikacemi velice jednoduchá.

Jak bude kurz probíhat?

Půjde o praktický workshop, který stojí na praxí prověřených postupech. Společně budeme pracovat, diskutovat a hned zkoušet v praxi.

V průběhu kurzu budou tři 10ti minutové přestávky. Drobné občerstvení bude k dispozici v průběhu celého kurzu. Po skončení bude lektro k dispozici cca hodinu pro individuální konzultace.

Co budete potřebovat?

Přineste si vlastní MacBook. Bude to celé o praxi, tak ať si můžete vše řádně vyzkoušet.

***

Vím, že z Macu dostanete to nejlepší ve chvíli, kdy jej plně přispůsobíte své práci a využijete jej jak se patří. To už je silně individuální, proto se s vámi moc rád potkám na individuální konzultaci, kde vše do detailu probereme.

Pojďme se potkat v Brně nebo v Praze.

Těším se na vás!

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.