3757990-14900507-10202548667553182-3697526300784454941-n.jpg

Veronika Hanzlíková

Na Naučmese od 21. 1. 2017.

Učím, jak žít a jíst v souladu se svojí duší a tělem. V průběhu let po vystudování Fakulty potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT, jsem začala přednášet o výrobě potravin a potravinách jako takových. Doplnila jsem si rekvalifikaci výživového poradce akreditovaného MŠMT, stejně jako vzdělání v půlročním Kurzu poradce pro výživu a suplementaci u Mgr. Martina Jelínka.

Potravinám, jejich kvalitě, ale i jakési "řeči" jídla, se nyní věnuji na svém blogu a ve svých e-knihách. Vášnivě ráda sdílím zajímavé poznatky o potravinách i laskavém přístupu ke stravě i životu jako takovém.

Učím o tom, co vlastně kvalitní jídlo je, a že jsme zodpovědni nejen za to, co jíme, ale i za to, jak myslíme. Proto  tvrdím: Pocit štěstí se rodí z toho, co vkládáme do své mysli i do svých úst.

 

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.