8485430-lenka-sedlackova.jpg

Lenka Sedláčková

Na Naučmese od 3. 3. 2016. Navštívil/a 1 kurz.

O problematiku bezpečnosti potravin se zajímám řadu let.

Vystudovala jsem magisterský studijní program v oboru Bezpečnost a kvalita potravin na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně a posléze získala doktorát z Toxikologie potravin.  

Během studia jsem obohatila své znalosti na zahraničních stážích (Rakousko, Švédsko), bylo to inspirativní období. Za velmi přínosné považuji účasti na vědeckých konferencích jak v České republice, tak v zahraničí. 

Získala jsem certifikáty HACCP, manažér a interní auditor HACCP, BRC a IFS (standardy v bezpečnosti potravin) a absolvovala zajímavé kurzy, jako například Kurz základu vědecké práce na Akademii věd ČR nebo Good research practice. Napsala jsem několik vědeckých článků.

Vlivem zdravotních komplikací, řeším problematiku potravin (hlavně alergenů) i v běžném životě. Celiakie mne naučila brát bezlepkovou dietu ne jako trest, ale jako dar. Poznávat nové plodiny, nové recepty, sbírat zkušenosti a tak trochu objevovat nový svět potravin. Poslední rok řeším také bezlaktozovou a bezmléčnou dietu.

Lenka

Navštívené kurzy (1):

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.

Používáme cookies, abychom pomocí analýzy návštěvnosti mohli ladit Naučmese web a tobě připomněli kurzy, které tě zaujaly. Je to v pohodě?