Základy indické kuchyně

278s6y1zzin-layer-67-copy.jpg

Judita Klimentová

Jsem jeden z gangu snílků, kteří věří, že všechno dobře dopadne.  Jsem babka bylinkářka a mýdlová bublinka.  Jsem cestovatelka do končin blízkých i vzdálených. Jsem Judita a k výrobě domácích přírodních přípravků jsem se Více o lektorovi »

20140609-171637-p1060128.jpg

Kurz bohužel není aktivní

Nech nám svůj e-mail, dáme ti vedět, až bude kurz aktivní Sledováním kurzu dáš lektorovi podnět, aby kurz obnovil! ;)

Pro všechny ty, které zajímá indická kuchyně a rádi by se naučili základní triky k tomu, jak ji ovládat :)

Indická kuchyně je poměrně složitá – procesy přípravy některých jídel trvají až několik dní. Ale je i mnoho receptů, které zvládne každý z vás doma sám.

Základem jsou suroviny – povím vám o koření a jak ho použít, o různých luštěninách, zelenině, olejích a všem dalším, co můžete použít při přípravě indického jídla.

Během dvou let jsem navštívila Indii dvakrát a dobré indické jídlo jsem si zamilovala.

Věnovala jsem s studiu Ajurvédy a snažím se tyto principy propojovat do mého vaření. Pracovala jsem asi rok v Indické restauraci a toto léto budu pracovat v Ajurvédské restauraci, kde se chci naučit více o Ajurvédě a jídle.

Připravím ochutnávku jednoduchým a dobrých indických pochutin a jídel. 

Setkání může být individuální i skupinové a můžeme si společně uvařit jednoduché indické jídlo (klidně i několik)! Ingredience jsou v ceně kurzu.

Doprovodné fotky

  • 20140506-155255-aloo.jpg
  • 20140506-155255-kokos.jpg
  • 20140506-155256-tof.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.

Rádi bychom používali cookies, abychom pomocí analýzy návštěvnosti mohli ladit Naučmese web a vám připomněli kurzy, které vás zaujaly. Je to v pohodě?