Transformace lékařské praxe na s.r.o. krok za krokem
Martin Provazník
Vystudoval jsem ekonomii na Vysokém učení technickém v Brně - podnikatelské fakultě, která mne společně s obchodním právem provází většinu mého profesního Více o lektorovi »
Kurz je individuální
Kurzu se již zúčastnili
-
Hana
Kurz je vhodný pro lékaře, provozovatele soukromé lékařské praxe, kteří chtějí transformovat svou praxi na s.r.o.
Co se v kurzu dozvíte?
- Čím začít, aby vše proběhlo hladce
- Notářský zápis - co musí obsahovat
- Vypracování provozního řádu
- Nájemní smlouva na ordinaci
- Žádost o registraci a podpůrné dokumenty
- Kdy a kde založit bankovní účet
- Jak vše domluvit se zdravotními pojišťovnami
- Na co nezapomenout po založení s.r.o.
- Rozdíl mezi podnikáním jako OSVČ a pod hlavičkou s.r.o.
Kurz bude uzpůsoben místně příslušnému krajskému úřadu.
Co si z kurzu odnesete?
- Detailní návod, jak postupovat
- Veškerou dokumentaci předkládanou příslušnému krajskému úřadu
- Samozřejmě možnost využívat poradenství při Vaší transformaci na s.ro. a nejen to
Víš, že Martin vede také tyto kurzy?
- Právní a finanční gramotnost pro podnikatele - Individuální
- Running business in Czech Republic - Individuální
- Svěřenský fond jako ochrana podnikatele - Individuální
- Svěřenský fond není jen pro milionáře - Individuální
Další zajímavé kurzy
Online marketing pre malé podniky bez veľkých rozpočtov
Dominik Galko
Brno ,
Jak na grantový fundraising
Petr Machálek
Google Ads od začátku
Terez Pechová
Praha ,
Jak na reklamní bannery pro e-shop nebo web
Ľubomír Takáč
Webinář - online ,
Kurz ajurvédské celotělové masáže - Dátá Snéhan II. - něžný dotek
Drahomíra Šmídová
Brno ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Radkova Rétorika #1: „Poslouchají mě vůbec?“
Radek Petráš
Brno ,
Řezbářský kurz aneb Velká radost z malého kousku dřeva
Marek Vodička
Ostrava ,
Technika latte art
Helena Čermáková
Praha ,
Budování značek: prakticky & účelně
Karel Novotny
Brno ,
Najděte svůj osobitý styl (a už ho neztraťte)
Gabriela Zimová
Praha ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: