Jak na kariéru ve vývoji nebo testování software

5hj7dt39y7m-naucmese.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Programátoři a softwarový testeři jsou dnes velmi žádaní na trhu práce. Není proto divu, že kariéra v IT může být velmi lukrativní. Nejde jen o peníze, v IT člověk dosáhne i na spoustu jiných benefitů, jako jsou časová flexibilita, práce z domu, práce na dálku atp.


Možná i ty uvažuješ, zda by taková práce mohla být právě pro tebe? A nebo už jsi dokonce začal/a? Pak je tato konzultace pro tebe! Na individuální schůzce u kafe probereme všechno co tě bude zajímat.


Pokud nevíš, co si máš pod práci programátorů a testerů představit, projdeme si jak taková práce vypadá a zhodnotíme, zda se právě ty na ni taky hodíš. Probereme, jak v oboru začít, zda má smysl škola, bootcamp, online kurz či samostudium. Jak se neustále učit a zdokonalovat.


Řekneme si, jaké technologie jsou dneska perspektivní, co by měl každý vědět a zvládnout, co se naučit teď a co potom.


Podělím se o tom, jak hledat práci a jak vypadá pracovní pohovor v IT a jak se na něj připravit. Zažil jsem pohovory z obou stran. A taky ti prozradím o kolik si říct peněz, abys nevypadal/a jako hlupák.


Práci už máš, ale chceš se posunout dál? Říct si o zvýšení platu? Posunout se na seniorní pozici? Možná uvažuješ jestli je lepší práce v malé firmě nebo v korporátu. Rád se podělím o mé zkušenosti.


Rád proberu i další, méně častá témata, jako například odchod z práce, zdravotní aspekty profese, jak v oboru dlouhodobě vydržet. Mám i negativní zkušenosti a vím, že ani práce v IT není vždy dokonalá. Pomůžu ti s tím.

Kurz je za kafe :-)

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.