Plevel na talíři aneb jídlo zadarmo

20130312-142346-16.5.2012-16-orez.jpg

Ivana Mertová

Baví mě učit se a poznávat svět. Baví mě učit druhé, protože jim ráda pomáhám objevovat vlastní potenciál a těší mě, když vidím jejich pokroky. Baví mě Více o lektorovi »

5tov6g1sbzgumhk-2021-05-02-6.jpeg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Kurz již navštívilo 25 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Spousta rostlin, které rostou planě v přírodě nebo nás jako plevel rozčilují v zahradě, jsou užitečné a jedlé.

V tomto kurzu se seznámíme s řadou planých rostlin, které můžeme využít k obohacení svého jídelníčku. Můžeme je přidat do smoothie, do salátu, do polévky nebo hlavního jídla. Existuje spousta zajímavějších možností, než z nich jen dělat čaj.

Naučíme se rozeznat ty nejobvyklejší byliny a odlišit je od případných nejedlých příbuzných. Nabídnu vám recepty, co se dá z bylin připravit.

Kurz se pro vás hodí tehdy, když:

  • chodíte rádi do přírody a láká vás možnost nasbírat si něco jedlého,
  • chcete využít i toho plevele, který na zahradě likvidujeme,
  • rádi vaříte a chcete vyzkoušet něco nového,
  • jsme zvědaví a baví vás experimentovat v kuchyni

Naopak kurz se pro vás nehodí, pokud vás zajímají léčivé účinky bylin. Zaměřuju se hlavně na použití v kuchyni.

Doprovodné fotky

  • 5pb3h71t69jdbuq-2020-05-10-2.jpeg
  • 3pj6z6a20qabuhb-2020-05-10-11.jpeg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.