Plevel na talíři aneb jídlo zadarmo
Ivana Mertová
Baví mě učit se a poznávat svět. Baví mě učit druhé, protože jim ráda pomáhám objevovat vlastní potenciál a těší mě, když vidím jejich pokroky. Baví mě Více o lektorovi »
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Kurz již navštívilo 25 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣
Spousta rostlin, které rostou planě v přírodě nebo nás jako plevel rozčilují v zahradě, jsou užitečné a jedlé.
V tomto kurzu se seznámíme s řadou planých rostlin, které můžeme využít k obohacení svého jídelníčku. Můžeme je přidat do smoothie, do salátu, do polévky nebo hlavního jídla. Existuje spousta zajímavějších možností, než z nich jen dělat čaj.
Naučíme se rozeznat ty nejobvyklejší byliny a odlišit je od případných nejedlých příbuzných. Nabídnu vám recepty, co se dá z bylin připravit.
Kurz se pro vás hodí tehdy, když:
- chodíte rádi do přírody a láká vás možnost nasbírat si něco jedlého,
- chcete využít i toho plevele, který na zahradě likvidujeme,
- rádi vaříte a chcete vyzkoušet něco nového,
- jsme zvědaví a baví vás experimentovat v kuchyni
Naopak kurz se pro vás nehodí, pokud vás zajímají léčivé účinky bylin. Zaměřuju se hlavně na použití v kuchyni.
Dozvěděli jsme se spoustu novinek.
Přínosný nejen pro ty ho znají jen pampelišku a kopřivu...
Dobrý
Přínosný
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář:
Kde to jde?
Zrušit odpovědět na tento komentář Odpovědět@St. Richtrova Dobrý den, jedná se o webinář, kurz se tedy uskuteční online.
Zrušit odpovědět na tento komentář Odpovědět