Zatočme s Éčky, aneb víte, co jíte?

20140213-142743-fotka-kurz-zatocme-s-ecky.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Obsah kurzu:

  • Naučíte se, jak se správně orientovat v aditivech – přírodní, přírodně identická a syntetická éčka.
  • Znervózňující éčka: barviva, dusitany, oxid siřičitý, benzoát sodný,…
  • Koktejlový efekt aditiv.
  • Skrytí zabijáci: glutamát sodný, aspartam,...
  • Funkční potraviny: zdravé či tělu škodící?
  • Nebezpečné potraviny: plísně, mykotoxiny, trans tuky, sója,…
  • Vše o složení a zpracování potravin.
  • Naučíte se, jak si správně vybírat potraviny – jezte bez zbytečných éček!
  • Naučíte se, jak si snadno vyrobit zdravé domácí potraviny bez éček – pickles, zelí, jogurt, šunka,…

Součástí kurzu je projekce dané problematiky, nápoje a drobné občerstvení.

Co s sebou: poznámkový blok, tužku a dobrou náladu :)

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.