Základy indické kuchyně
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Pro všechny ty, které zajímá indická kuchyně a rádi by se naučili základní triky k tomu, jak ji ovládat :)
Indická kuchyně je poměrně složitá – procesy přípravy některých jídel trvají až několik dní. Ale je i mnoho receptů, které zvládne každý z vás doma sám.
Základem jsou suroviny – povím vám o koření a jak ho použít, o různých luštěninách, zelenině, olejích a všem dalším, co můžete použít při přípravě indického jídla.
Během dvou let jsem navštívila Indii dvakrát a dobré indické jídlo jsem si zamilovala.
Věnovala jsem s studiu Ajurvédy a snažím se tyto principy propojovat do mého vaření. Pracovala jsem asi rok v Indické restauraci a toto léto budu pracovat v Ajurvédské restauraci, kde se chci naučit více o Ajurvédě a jídle.
Připravím ochutnávku jednoduchým a dobrých indických pochutin a jídel.
Setkání může být individuální i skupinové a můžeme si společně uvařit jednoduché indické jídlo (klidně i několik)! Ingredience jsou v ceně kurzu.
Další zajímavé kurzy
Vrrr, haf! Naučme se jim rozumět
Brno ,
Cesta multipotenciálních jedinců - jak spojit životní sny s prací
Kdekoli v ČR ,
Už jste slyšeli o emoční a mentální hygieně?
Praha ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: