Kvaskový chléb - upečme si bochník

Lubomir Kobeda

Lubomir Kobeda

Na Naucmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.  Pracovně se věnuju počítačové technologii, ve svém volném... Více o lektorovi »

Lubomir Kobeda

Lubomir Kobeda

Na Naucmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.  Pracovně se věnuju počítačové technologii, ve svém volném... Více o lektorovi »

Lubomir Kobeda

Lubomir Kobeda

Na Naucmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.  Pracovně se věnuju počítačové technologii, ve svém volném... Více o lektorovi »

Lubomir Kobeda

Lubomir Kobeda

Na Naucmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.  Pracovně se věnuju počítačové technologii, ve svém volném... Více o lektorovi »

Kvaskový chléb - upečme si bochník
Dílna Matilda, Palackého 95, Krpole, Brno, Brno (mapa)

Termín je dostatečně naplněn – kurz proběhne, hurá!

Zbývá už jen poslední místo

Přihlášení účastníci

Dílna Matilda, Palackého 95, Krpole, Brno, Brno (mapa)

už jen 3 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývá 8 míst

Přihlášení účastníci

Dílna Matilda, Palackého 95, Krpole, Brno, Brno (mapa)

už jen 5 účastníků a kurz se uskuteční

Zbývá 10 míst

Nevyhovuje ti termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti vědět, jakmile lektor vypíše nový termín.

Kurz již navštívilo 281 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Na kurzu si připravíte a upečete celý bochník chleba, ten si pak odnesete domů a potěšíte celou rodinu. Součástí kurzu je opravdu kompletní postup, od založení mateřského kvasu, přípravy těsta až po upečení bochníku. Získáte tak jedinečnou a kompletní zkušenost, správný postup si nejen ukážeme, ale pod dohledem si vše vyzkoušíte na svém vlastním bochníku. Pak už bude jednoduché upéct krásně voňavý chléb kdykoli budete chtít.

Co všechno si každý účastník odnese z kurzu domů:

  • Vlastnoručně vyrobený bochník kváskového chleba
  • Mateřský kvásek
  • Příjemný zážitek
  • Možnost zakoupit originální pedigovou ošatku pro další pečení
  • Vědomosti ke správné výrobě domácího chleba

Jak bude kurz probíhat ?

Hned na začátku si zaděláme těsto z připraveného kvasu, všechny suroviny a vybavení bude připraveno.

Pak necháme bochníky odpočívat a kynout v ošatkách. Čas potřebný k nakynutí využijeme k přednášce o kvásku.

Každý si pak založí svůj mateřský kvásek, který si vezme domů.

Abychom neumřeli hlady, připravíme si občerstvení - pravé krkonošské kyselo

Pak už nastane čas k pečení Vašich bochníků a během chvilky se celá místnost rozvoní právě upečeným chlebem.

Co si vzít sebou?

Určitě vemte dobrou náladu, tužku a sešit na poznámky, zástěru (pokud uznáte za vhodné).

Věřte mi, ta radost z prvního bochníku vyváží námahu a trpělivost Vámi vynaloženou.

 

Víš, že Lubomir vede také tyto kurzy?

Víš, že Lubomir vede také tyto kurzy?

Víš, že Lubomir vede také tyto kurzy?

Víš, že Lubomir vede také tyto kurzy?

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články a informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.