Tento kurz není aktivní.
Kurz bohužel není dostupný.
  • skupinové
  • individuální
  • video kurzy
  • webináře
20150412-204048-img-5823.jpg

Naučme se hrát na flétnu

Intenzivní skupinový kurz hry na zobcovou flétnu bez not pro úplné začátečníky. Přijďte se naučit, jak na to a zahrát si společně první snadné skladby!

Brno
3jrxtd8hqu7-41lahjd90uy-silhouette-1082129-1280.jpg Vyprodáno
Volný termín je 11. 6.

Smysluplné rozhovory

Co se stane, když se sejde skupina cizích lidí, přeskočí běžné seznamovací fráze a začnou se bavit rovnou o věcech, které jdou do hloubky? Přijď to zjistit.

Brno
2dqs0fpetnahhvu-freelancer-woman-in-home-office-2kdny6l.jpg

Pořádek doma, pořádek v životě

Domov je místem, kde získáváme energii. Kde odpočíváme, kde můžeme být stoprocentně sami sebou. Pokud kolem sebe ale máme nepořádek. Máme například kolem sebe příliš mnoho věcí. Tak přesně tyhle věci nám úplně zbytečně kradou naši pozornost.

Video kurz
3gr05nfgt3fmkqz-agence-olloweb-d9ilr-dbedg-unsplash.jpg

Plánujte s metodou OKR: zaměřte se na to nejpodstatnější

Metoda OKR (Objective & Key Results) nabízí ověřený rámec pro kvartální plánování a realizaci cílů pro vaši firmu, tým nebo projekt. Mnohým vyhovuje pro svou jednoduchost a hlavně viditelné výsledky. Dáte jí taky šanci?

Webinář - online
38cs21uvu6odtfz-img-1540.jpeg

Kurz výroby přírodní kosmetiky: Tvorba osobní vůně

Dvě hodiny ve společnosti esenciálních olejů. Nejdřív si je pečlivě očicháš, dozvíš se jejich základní účinky na tělo i psychiku a poté můžeš intuitivně míchat osobní vůně. Z workshopu si odneseš dvě osobní vůně.

Praha
3ukz5bzvnqw-uvodni-obrazek-kurz.jpg

Organizuji vše v Trellu

Trello? To je elektronická nástěnka pro organizování a sdílení soukromých i pracovních úkolů, projektů, procesů…naučím vás s ním efektivně pracovat a předám inspiraci, kde všude se dá využít…ideální nástroj pro nepodnikatele i podnikatele.

Praha
3th50i2o8816n5w-167489880416-02.jpeg

Vytvoř si svůj business plán

Máte v šuplíku skvělý nápad, který už se těší ven? Nebo jste v půli cesty, aby Váš podnikatelský záměr nabral reálné podoby? Či dokonce už máte své podnikání a rádi byste ho pořádně nakopli? Pak je tento kurz pro Vás!

Praha
2lqp7egfhr6169c-p2180333.jpeg

Pohybem k sobě (k radosti i uvolnění)

Stává se ti, že jedeš ve svém kolečku? Často odpojený-á od všeho i sebe a svého těla? Nebo jen rád-a vyzkoušela smysluplný pohyb či tanec? 👉 Objev svůj vlastní pohyb, vnitřní radost a spojení se sebou 👈

Praha
94ngh1kwr36-dscf0396b.jpg

Jak na sociální sítě? Přednášky TOP lektorů z MiniFestu

15-18 minutové přednášky našich nejlepších lektorů na téma sociální sítě. Dozvíte se, jak na Instagram, blog, video obsah, nastavení komunikační strategie a obecné zamyšlení nad smysluplností obsahu a bytí na sítích.

Video kurz
2fd0c8mxrd3yb9n-vyzvidani-hosta-u-tvoreni-s-asistentkou.jpeg

Vyzvídání hosta při tvoření

Hosti s nejrozmanitějším tématem. Třeba jen někdo se zajímavým zaměstnáním, koníčkem, životní zkušeností. Lidi, kteří mají rádi život, svojí práci, koníček a mají chuť to sdílet s ostatními. Silné životní příběhy.

Praha
20130809-101831-234358923-aeb7026ec9.jpg

Pryč s brýlemi - vezměte své oči na procházku a brýle můžete zahodit

Brýle a kontaktní čočky nosíme a většinou jsme přesvědčeni, že to očím pomáhá. Opak je pravdou. Jestli chcete opravdu lépe vidět, přijďte se naučit cvičení a postupy, které schopnost vidět nastartují (pokud je budete dělat alespoň 39 dnů)

Praha
8tt5hjgen60eo75-lucidni-sneni-barevny.jpg

Lucidní snění & práce se stínem

V kurzu se budeme učit 💭 dechové techniky pro lepší spánek 🙏 meditaci zaměřou ven i dovnitř 📘 snový deník a katalog symbolů 🔑 jak na záměr a afirmace 😱 shadow-work: práce se stínem ☑️ zkouškami reality 💛 lepší bdělostí i spánkovými cykly. 🛌

Webinář - online

Nevybral/a sis žádný kurz?

např. pečeme s konopím, sestavujeme vesmírnou raketu, ...

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.