Život nanečisto - hra o finančních dopadech jednorázových rozhodnutí

2rn30g0hpsz-img-3670.jpg

Michal Malík

Jmenuji se Michal, jsem otec od rodiny a prý snad i trochu blázen. Pouštím se do podivných projektů, o víkendech běhám se skauty po lese, provozuji nerentabilní Více o lektorovi »

8byu4mfj0bk-homemade-jumanji-31.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Kurz již navštívilo 32 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Život nanečisto je zábavný večer strávený s kalkulačkou. Napůl hra, napůl simulace. A ne, nejedná se o cash flow ani o žádnou z jeho mutací. Hlavním účelem hry není změnit něčí mentální nastavení na velké peníze. To vůbec ne. Hlavním účelem hry je získat životní zkušenosti levněji a rychleji, než životem na ostro. 

Co vás čeká?

Čeká vás celý život v kabátu jedné rodiny, která řeší ty stejné situace, jako jakákoliv jiná rodina kdekoliv v republice. Pokusíte se ovládnout svoje rozpočty, anebo je alespoň trochu udržet na uzdě. Uvidíte, jak v praxi fungují, anebo nefungují obvyklé přístupy k finančnímu plánování. Sami objevíte základní principy se kterými je dobré pracovat, vyzkoušíte si, jak se v různých situacích cítíte, k jakým řešením inklinujete a rovnou si vyzkoušíte, kam vaše řešení vede. Vezmete-li s sebou svého partnera, patrně zjistíte určité indicie, kdo by měl a kdo by neměl držet rodinnou kasu.

Kolem a kolem, hra vám pomůže propojit všechny střípky, které jste v oblasti finanční gramotnosti dosud načerpali, do jednoho smysluplného celku.

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.