Živly v nás

9j3ai48kdv7-screenshot.jpg

Radka Rybínová

Věřím, že vše potřebné na naši pozemskou cestu máme ukryté v sobě. S nadšením objevuji cesty, jak se k těmto informacím a pokladům dostat a jsem přesvědčená, že Více o lektorovi »

1umvw236j8l-img-0921-1.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Živly jsou patrně nejstarším systémem lidstva, jak pochopit naši realitu. Člověk směřující ke své dokonalosti by měl mít všechny čtyři živly - vzduch, oheň, vodu a zemi v sobě v rovnovážném zastoupení

Čekají na vás čtyři imaginace, při kterých vás provedu hluboko do vašeho nitra, kde se setkáte s jednotlivými živly a jejich vlastnostmi, které jsou vaší součástí. K jejich vynesení do hmotného světa následně použijeme prastarou metodu malby horkými vosky - enkaustiku (malování žehličkami), která vám následně poodhalí dary a symboly, které nyní potřebujete znát na své cestě ke své celistvosti a harmonii.

Co vás čeká?

  • Povídání o jednotlivých živlech a jejich vlivu na naše životy.
  • Cesty do svého nitra pomocí vedených imaginací.
  • Prožitkové malování enkaustickou žehličkou.
  • Následná sebereflexe a sdílení.

Workshop je určený pro všechny zájemce o svůj osobní rozvoj a růst. Pro ty, kteří směřují k harmonii, celistvosti a chtějí naplno objevit a využít svoji vnitřní sílu a dary, kterými byli obdařeni. Společné setkání nenahrazuje psychoterapeutickou péči a je určené pro zájemce od 18 let.  

 

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.