Workshop o seznamování

7902100-fotomarketa.jpg

Markéta Šetinová

Jsem Markéta a dělám do lásky. Jako terapeutka pomáhám lidem najít a užívat si partnerský vztah. Jako socioložka seznamování a lásku zkoumám. Studovala jsem Více o lektorovi »

4yszzhcnhkv-screenshot-2019-01-24-at-16-33-52.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Kurz již navštívilo 22 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Seznamování je náročné. Láska za námi často nepřijde sama a my musíme hledat příležitosti k seznámení, zvládat odmítnutí a rozhodovat se, s kým navázat hlubší vztah. Často nevíme, jak na to, nerozumíme vlastnímu chování a už vůbec ne chování těch druhých. Doufáme, že technologie seznamování zjednoduší, ale občas ho dělají ještě složitějši.

Výběr partnera je jedno z nejdůležitějších životních rozhodnutí. Vztah nám může přinést hodně radosti, ale také udělat náš život výrazně složitější. Cílem tohoto workshopu je přiblížit vás ke spokojenému vztahu. Nevnucuje však bodový návod k seznamování, ale spíše otevírá důležitá témata spojená s hledáním a výběrem partnera a podporuje vás v kritickém zkoumání vlastního přístupu k seznamování.

Obsah workshopu


Kde se seznámit

  • Jak se seznamovat přirozeně
  • Kdy přemýšlet o seznamování online
  • Kterou seznamku vybrat a jak se seznamovat efektivně online

Jak poznat toho pravého

  • Proč nás přitahují „nevhodní“ partneři pro vztah
  • Jak se vymanit z cyklu neúspěšných vztahů
  • Jaké kvality u partnera hledat
  • Jak překlopit seznámení do vztahu

Jak uspět na rande

  • První fáze vztahu
  • Základy úspěšného dlouhodobého vztahu

Workshop vychází z vědeckých výzkumů o seznamování, zkušeností z mé psychoterapeutické praxe a ze zahraniční literatury o seznamování a partnerských vztazích.

Pro koho?

Workshop je pro nezadané, kteří nyní nebo do budoucna hledají vážný vztah. Účastníci mohou být lidé, kteří jsou už dlouho single nebo v nezávazných vztazích a nyní jsou otevřeni dlouhodobému vztahu. Workshop je vhodný i pro „nové“ singles, kteří po ukončeném vztahu začínají přemýšlet o seznamování.

Je to psychoterapie?

Ne. Workshop je seberozvojový a jedním z jeho cílů je kriticky si popřemýšlet o vlastním přístupu k seznamování. Nebude ale prostor pracovat s osobními tématy do hloubky. Psychoterapii tedy nenahrazuje, ale může ji doplnit.

Je to seznamovací akce?

Ne. Během workshopu spolu budeme pracovat jako skupina a bude tedy příležitost poznat se s dalšími účastníky. Romantické seznámení ale není cílem workshopu.

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.