Workshop Krasopis a zdravé ruce

57acee1k8x7wssm-kamilak-liduky-dsc06198.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Unikátní workshop dvou lektorek zaměřený na krasopis a zdravotní péči o ruce.

Krasopisem trénujete mozek, podporujete paměť a kreativitu. Zároveň se dozvíte nejen jak předcházet karpálním tunelům a tenisovým loktům...

Tento workshop bude zaměřen na 2 části - krasopisnou a zdravotní.

Krasopisná část:

Krasopisnou část povedu já, Kamila Kábová, a naučím vás základy psaní s brush penem, neboli fixem se štětcovým hrotem. Povíme si, co je to brush lettering, jaké jsou jeho principy a seznámíte se s psacími pomůckami. Nacvičíte základní tahy, malou i velkou abecedu, napojování písmen a slova budete obtahovat i samostatně psát.

Zdravotní část:

Teorie a praxe stručně, prakticky a srozumitelně. Dozvíte se, proč stojí za to věnovat pozornost rukám. Zjistíte, že i ruka má svou klenbu a jaký vliv může mít ruka na páteř. Dostanete tipy, jak správně používat své ruce a jak o ně pečovat. Budete vědět, jak se vyhnout karpálním tunelům, tenisovým loktům a dysfunkčním změnám ramene a krční páteře. Touto částí provede osobní trenérka Eliška Lechnerová.

Cena 4 hodinového workshopu (včetně půl hodinové přestávky) je 1900 Kč. V ceně je odborný výklad dvou lektorek, pracovní listy, pauzovací papíry, psací pomůcky, milé dárečky a drobné občerstvení.

Více informací najdete na tomto odkazu.

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.