Vyrob si svůj lapač snů

158u02v9en7im95-img-6353.jpeg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Kurz již navštívilo 24 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Lapač snů je nejen krásný bytový doplněk, ale také magický prvek, který vám přinese klidné spaní a dobrou energii do domu. Našim cílem je vytvořit příležitost pro setkání tvořivých lidí a strávit čas v příjemné přátelské atmosféře.

Nejdříve si povíme o historii lapačů snů, významu jednotlivých prvků, symbolice použitých barev a kam hotový dreamcatcher umístit.

V praktické části si vyberete od nás předpřipravený kruh, který si vypletete a následně ozdobíte provázky, bavlnkami, korálky a peříčky. Díky předem vyrobenému kruhu máte dostatek času na kreativní část výroby. K dispozici budete mít všechny potřebné materiály.

Naučíte se, jak si kruh vyplést a jak lapač ozdobit. Můžete ve výrobě tedy pokračovat doma a vyrobit krásné dárky pro vaše blízké.

Kurz trvá 3 hodiny a v ceně jsou zahrnuty veškeré materiály potřebné k výrobě. Domů si odnesete hotový lapač a dobrý pocit ze společného tvoření. Kurz pořádáme ve dvou, proto se vám budeme moci individuálně věnovat a rády vám s výrobou pomůžeme.

Více informací a fotografií z předchozích kurzů lze najít na fb: https://www.facebook.com/Vyrob-si-sv%C5%AFj-lapa%C4%8D-sn%C5%AF-2107671809309557/ či na instagramu: https://www.instagram.com/vyrobsisvujlapac/.

 

Těší se na vás Petra a Tereza

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.