Domácí kváskový chleba s Janou Berkovu
Jana Berková
Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Upečte si svůj chleba z kvásku! S LEPKEM i BEZ LEPKU!
Jak na to? Vše se dozvíte názorně na tomto kurzu.
A hned druhý den si už zakrojíte ze svého voňavého chleba.
Na kurzu:
- ochutnáte různé druhy upečených a upařených chlebů s lepkem i bez
- odnesete si v přinesené nádobce můj 12letý kvásek
- prozradím vám můj recept na chleba, ověřený několika tisíci kurzistů a čtenářů
- věnuji vám kus mé kváskové vášně :)
- inspiruji vás k dalšímu nekonečnému využití kvásku
Dozvíte se vše zásadní, ověřené, praktické a funkční:
- o kvásku, surovinách, pomůckách, zadělání těsta, pečení i uchovávání chleba
- zjistíte, jak mít chutný chleba za 15 min. práce a péct po 3 hodinách nebo po 3 dnech
- dozvíte se i mýty a pověry o kvásku a pečení chleba
- dostanete odpovědi na vaše otázky
K zakoupení bude i pár užitečností:
moje 4 kváskové kuchařky a kalendář, ošatky, formy, koření, nože a další vychytávky.
Těším se na setkání s vámi!
Jana Berková
Další zajímavé kurzy
Steampunk aneb kovové náušnice
Petra Beran-Cimbůrková
Praha ,
Základy plachtění
Václav Horak
Praha ,
Já bych do toho počítače kopla!
Zbynek Filinger
Praha ,
Střihy z Burdy
Eva Mrázková
Praha ,
První psychická pomoc pro laiky 1
Jana Kučerová
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Praxe ve 20leté jedlé přírodní zahradě s permakulturními prvky
Petra Vodenková
Praha ,
FIREWALKING - chůze po žhavém uhlí
David Mrhač
Praha ,
Smysluplné rozhovory
Vítek Novotný
Brno ,
První řečnický klub Školy rétoriky
Robert Lhota
Praha ,
Vytřeste stres a zmírněte trauma pomocí TRE®
Miroslav Sedlák
Brno ,
velmi přínosný kurz, naučila jsem se mnoho nového a mohla jsme se zeptat na cokoliv
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: