Urban Retreat - meditační víkend pro každého

56yyw02kcvb-yoga-2176668-1280.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Přerušte každodenní shon a věnujte 3 dny péči o sebe samotné. Nemusíte utíkat pryč z města, abyste ve svém životě pocítili klid a vnitřní mír. Potřebujete pouze jednoduché meditační techniky, díky kterým dosáhnete uvolnění a relaxace. Můžete tak proměnit kvalitu svého života.

Smysl Urban Retreat

Hlavním smyslem je odpočinout si od každodenních starostí a naučit se využívat nástroje, díky kterým budeme prožívat vnitřní harmonii.

Jsme vystavení velkému tlaku v pracovním i soukromém životě. Stres se stal naším společníkem a stále se ženeme vpřed. Čelíme náročným situacím a mnohdy i vnitřnímu vyhoření. Je toho na nás moc.

Abychom mohli takové tempo zvládat, nesmíme zapomínat pečovat o sebe samotné. Proto je velmi prospěšné dát si od všeho pauzu, zastavit se a odpočinout si. K tomu není třeba nikam utíkat.

Pojďte strávit víkend v naprostém klidu a tichu. Budeme využívat jednoduché meditační techniky tak, aby je zvládl i naprostý začátečník. Budeme cvičit snadné cviky či-kung, které nám pomohou zklidnit mysl i tělo zároveň. V průběhu víkendu se dozvíte vše, abyste mohli tyto nástroje používat kdykoliv.

Časový harmonogram víkendu

Pátek 18:00 – 20:00
Sobota 9:00 – 12:30 a 13:30 – 17:00
Neděle 9:00 – 12:30 a 13:30 – 16:00

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.