Tanec jako cesta k radosti a sebevědomí

4z9ijd8cjiv67nt-martina-sarova.jpeg

Martina Šárová

Aloha všem co se chtějí naladit :) Vítejte na mém profilu. Jsem průvodkyně zdravého životního stylu. Pohybuji se mnoho let v oblasti zdravé stravy, pohybu a Více o lektorovi »

5tmnnn18674twx8-zena-v-cervenych-satech.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Kurz již navštívilo 12 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Srdečně Vás zvu na taneční workshop, který vás rychle ujistí o tom, že váš taneční styl je naprosto dokonalý. 

Roztančit se,  je tak jednoduché, že okamžitě ucítíte, že vaše vnitřní síla a sebevědomí tančí se všemi rytmy hudby. JDE O TO TANČIT bez sebehodnocení, stresu, nebo stydění se za sebe v tanci.

Prožijete 60 minut nádherně uvplněné atmosféry, skvělé hudby a tance ve společnosti velmi milých a přátelsky naladěných žen.  Vykoupete se v nádherné atmosféře tělesného uvolnění tancem. Doplníte si své spirituápní energie, dostanete se do vnitřního souladu a pohody a prožijete chvilky smíchu a odlehčeného zábavného tance.

Zdá se vám slovo spirit hloupé? Jak chcete tančit a hýbat své tělo bez svého vědomí? Zdá se vám, že duchovní, ezoterické a spirituální znamená trapné, přehnané a vyumělkované? Ano, je to tak. Právě proto jsou mé lekce ŽIVÉ a plné nás samých.

Částečně ale přijdeme k tomu, že tancem máme schopnost léčit, uvolňovat napětí a kouzlit s našimi emocemi. Tělesná síla, se pouze přidá, ale za předpokladu, že se k ní připojí VŮLE dělat si svůj tanec kreativní, divoký, veselý, rychlý, pomalý, klouzavý, točivý, plynoucí, rychlý, skákavý, nebo ladný i svůdný. Vše, co vytvoříme jde z nás a z naší vlády nad svými pohyby stáváme se vším, na co v tanci pomyslíme.

Je to taneční meditace, léčení i RITUÁL.

Takže co mně na tomto workshopu čeká?

K tanci potřebuje většina lidí pár skleniček, aby se trochu "odvázali" a ti ostatní, kteří se začnou vlnit jen co slyší hudbu jsou buďto děti, nebo jsou nazýváni blázny. My na tomto workshopu nebudeme pít alkohol, ale ani se nebudeme chovat jako malé děti. Budeme si ale hrát s rytmy, s hudbou, s prostorem a s tělem v tanečním pohybu.  Roztančíte se tak, že konečně poznáte, jak jednoduché to je ucítit svou vnitřní sílu a opravdově se uvolnit bez studu a přemýšlení, jaký pohyb se ke kterému rytmu hodí. Hlavu prostě necháme vedle a napojíme se na naše taneční srdce. Bude to jednoduché a zvládne to úplně každý.

Jaké tance zažijete?

Zažijeme všechny hudby světa. Provedu vás rytmem a kroky, které tančíte, ale nebudeme se příliš zabývat tím, jak to uděláte. To ucítíte. Nečekejte tedy žádnou vedenou spartakiádu, ani nacvičování pohybů před zrcadlem. Přes to, se ale nejedná o katarzní, nebo úplně volný tanec bez vedení. Budete mít neomezený prostor pochopit jednoduché kroky a pohyby a přitom být sami sebou.  

Jak workshop probíhá?

Začínáme od pomalého naladěnění, zahřátí, kroužení a napojení se na sebe.  Některé skladby jsou zcela volné, co se kroků týká, některé jsou vedené, podle zaměření. I zde máme cíl. Propojit se ve skupině, vzájemně se přijmout a podpořit. Ve vedné hudbě propojíme jeden, maximálně dva pohyby, které jsou super naturální a jednoduché.

Povede vás to ke štěstí, uvolnění se a prožívání naplno celý protančený čas. V části workshopu je umístěn i záměr, kterým je obohacení našeho vnitřního světa. Projdeme krátkým a intenzivním sebeléčením v rámci skupiny, kde můžeme přijmout a odevzdat některý z našich vnitřních bloků v návaznosti na situaci a postavení skupiny. Užijete si s tím spoustu zábavy. Přijdete zaklepat přímo na dveře své intuice a pokud se nebudete obávat tyto své dveře naplno i otevřít, vstoupíte přímo do svého srdce, odkud můžete pak s láskou užívat svůj život.

Rozproudíte své vnitřní zdravé a čisté světlo života a rozzáříte se do plného potenciálu sebepřijetí ve všech úrovních. Ve workshopu mohou přijít i slzy, to, ale k životu patří. Vteřiny, které otevřou něco, co můžete nechat rychle odejít vám mohou dodat pouze to, že vaše dny budou krásnější.

Co se může stát?

Můžete se konfrontovat se svým strachem, nepříjemnými pocity a pocitem, že je vám trapně. Prostě takové ty běžné "mind fucky", které nám v hlavě kolují v myšlenkách, když se máme zvednout a jít tančit někde na párty. Nakonec nám přeci jen pomůže těch pár skleniček, odvážeme se a nakonec tančíme úplně v pohodě. Tak tady to dáme do pořádku a uvolníme se společně. Každému je totiž úplně jedno, jak u toho vypadáte, protože má většinou starosti sám se sebou. A my se naučíme tyhle starosti definitivně vykopnout ze svého života.

Co je cílem tohoto workshopu?

DEFINITIVNĚ ZRUŠIT STRACH A HODNOCENÍ ZE SVÉHO PODVĚDOMÍ. Dostanete ode mne POVOLENÍ  se prožívat šťastně.

Uvidíme se na tanečním parketu! Těším se na tebe!

Martina - lektorka a facilitátorka stylu Groove Dance - taneční metody, která zachraňuje život...a to nejen ten taneční :)

 

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.