První pomoc - aneb jak zvládat akutní a život ohrožující stavy

6m2t2twzz37havw-e52aebfe-03cb-45ae-83bc-d1173c55985d.jpeg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Ahoj, jsem zdravotnický záchranář pracující u zdravotnické záchranné služby a zaručeně Vás nenaučím jak vydělávat peníze z domova, ani jak zlepšit svou sebeprezentaci, dokonce Vás ani nemůžu mentálně koučovat.

Co Vás ale naučím je to, jak někomu dát šanci na kvalitní ,,zbytek" života poté, co ho v životě potká opravdové neštěstí. Ať chcete nebo ne, tak v takovýchto situacích jste nejdůležitějším článkem celého řetězce právě Vy. Pokud Vy nezahájíte resuscitaci, tak záchranná služba nemá koho zachraňovat.

Naučím Vás to jednoduše a naučím Vás to přesně tak, jak se na tom usnesla Evropská rada pro resuscitaci. Co tím chci říct? Určitě ode mě nečekejte žádné neprofesionální, zavádějící a dávno překonané rady. Čekejte příjemné a přátelské jednání, odpovědi a vysvětlení všech Vašich otázek... Žádná otázka v případě první pomoci totiž není hloupá.

Co se na kurzu naučíme?

  • Povíme si o akutních a život ohrožujících stavech a jak danou situaci řešit (akutní infarkt myokardu, cévní mozková příhoda – mrtvice, epileptický záchvat, stavy spojené s diabetem mellitus – cukrovka, zástava krvácení, vdechnutí pevného tělesa, popáleniny)
  • Kdy a jak volat na tísňovou linku
  • Kardiopulmonální resuscitace dospělého.
  • Vysvětlení ,,fungování“ zdravotnické záchranné služby
  • Prostor pro dotazy

Vše s maximálním důrazem na praktickou část. Tzn., každý bude mít dostatek času na vyzkoušení si daných úkonů.

Pro koho je kurz určen?

Je určen pro lidi, kteří chtějí být připraveni někomu zachránit život. Je jedno jestli se jedná o Vašeho příbuzného, Vaše dítě nebo o náhodného kolemjdoucího.

Těším se na Vás!

 

Pro více informací a případné reference navštivte www.karelkirs.cz

 

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.