Posun: Blíž sobě a svým snům

20a22fa8gta5lry-posun-mnich.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Jistě jsi už slyšel, že odpovědi máme všichni v sobě, že? Ale co s tím, když je neslyšíme nebo jim nerozumíme?

Možná jsi přečetl už nejednu knihu o osobním i duchovním rozvoji. Víš, že pro to, abys žil plně a autenticky, měl bys následovat svůj vnitřní hlas. A taky bys chtěl. Jenomže nevíš, jak rozpoznat, který impuls následovat, a který ignorovat?

Asi tušíš, že samotná informace o tom, že bys měl něco dělat, ti nepomůže, dokud nevíš jak to dělat. Jak začít slyšet svůj vnitřní hlas? A jak rozeznat, že ten hlas patří tvé intuici a ne někomu/něčemu jinému?

Právě to tě naučíme. Osvojíš si techniky zpřítomnění, práce s dechem či sebekoučování, které ti pomohou v napojení na sebe sama, abys mohl svůj vnitřní hlas skutečně následovat.

O kurzu

Základní myšlenkou Posunu je poznat kdo jsem, kam směřuji a co mám a nemám rád.

Cílem kurzu je naučit účastníky, jak žít tady a teď a díky tomu se spojit se svou intuicí - slyšet svůj vnitřní hlas – a poznat svou pravdivou životní cestu.

Poznámka: Večerní kurz je zkrácenou verzí třídenního prožitkového semináře POSUN – Přítomný okamžik (termín: 10.-14.4.2020, místo: Nečtiny)

Pro koho je kurz určen

Pro každého, kdo se chce posunout blíže tomu, kým opravdu je, ke svému autentickému já a k životu, který v něm proudí. Kdo chce zjistit, jak dát svému životu směr, kdo chce vědět, jak žít každý den s pocitem, že to co dělá, má smysl a zároveň si tuto cestu užívat. Pro toho, kdo chce zažít sílu přítomného okamžiku.

Průběh kurzu

Celý kurz trvá cca 3 hodiny. Zahájíme ho krátkým představením a pak budou následovat cca 40 minutové bloky, mezi kterými bude krátká pauza. V těchto blocích pokryjeme následovné:

  1. Zpřítomnění, techniky mindfulness a osvědčené koučovací nástroje.
  2. Ochutnávky a použití smyslů, s využitím (nejenom) muzikoterapie.
  3. Techniky naslouchání vlastní intuici.
  4. Jak získané prožitky zakomponovat do každodenního života a spojit je s osobní vizí.

Kdo kurz vede?

Štěpán Pastula

Procestoval jsem přes třicet zemí světa a za 10 let více jak polovinu času pobýval na cestách za poznáním a nabíráním zkušeností. V průběhu těchto životních etap jsem měl možnost spolupracovat s lidmi z různých kultur a rozšiřovat své dovednosti a schopnosti v rozličných oblastech, které nyní využívám jak v roli průvodce, tak kouče. Důležité je ztišit mysl, přijmout odpovědnost za sebe a své činy a pracovat s přítomným okamžikem za využitím zdrojů a nástrojů, které máme k dispozici.

Marta Štolfová

Fascinuje mě lidská mysl a to, jak s její pomocí dokážeme tvořit ale i bořit svůj život. Domnívám se, že našim prvním úkolem je hledat a nacházet cestu k sobě. Ke své podstatě. Díky vedení mé duše jsem se dostala na půl roku do deštného pralesa, kde jsem znovuobjevila své spojení s naší planetou. Od svého návratu pracuji s lidmi a pomáhám jim uvidět, kým jsou a objevit jejich vlastní cestu.

Oba jsme koučové a lektoři. Oba už mnoho let na vlastní cestě osobnostního rozvoje. Milujeme svět, přírodu a lidi. Milujeme poznávání. A milujeme předávání získaných zkušeností dál.

Jak se na kurz připravit

  • Na nic si nehrajeme. Vezmi si na sebe něco, v čem ti budě maximálně pohodlně a budeš co nejvíce sám sebou. Nebudeme ležet na zemi ani tě pokládat do žádných jógových pozic, proto nemusíš mít tepláky (pokud je ovšem preferuješ, je to v pořádku).
  • Po kurzu ti pošleme shrnující informace do e-mailu. Určitě však bude užitečné, pokud si budeš psát i vlastní poznámky. Pro tvůj mozek to bude srozumitelnější a lépe si informace a prožitky zapamatuješ, pokud si je poznačíš. Proto bude fajn, když si přineseš poznámkový blok a něco na psaní.
  • Po některých prožitcích tě budeme žádat, abys je zaznamenal na papír – třeba ve formě obrázku. Pokud máš oblíbené barvičky, můžeš si je taky přinést.
  • Na kurzu bude k dispozici malé občerstvení, voda, kvalitní čaj a kafe.
  • Po skončení kurzu o 21:00 bude ještě prostor na dotazy a společnou diskuzi, proto bude fajn, pokud si necháš po kurzu alespoň půlhodinovou rezervu ve svém kalendáři.

Co získáš?

Na kurzu Posun: blíž sobě s svým snům se naučíš

  • alespoň 2 techniky, jak slyšet a rozumět svému vnitřnímu hlasu
  • alespoň 2 techniky, jak sám sebe dostat do přítomného okamžiku
  • techniku na odbourání stresu a okamžité uvolnění
  • postup, jak objevit a dostat na papír svou osobní vizi (= Co vlastně v životě chceš)

>To vše s praktickými ukázkami, které na sobě vyzkoušíš.
>Dále si odneseš pracovní sešit a dostaneš od nás konzultaci zdarma.

Co říkají účastníci:

 

Klikni na zelené tlačítko nahoře a Přihlas se!

Doprovodné fotky

  • 5h6ytahudsrij88-082019.jpg
  • 1rcsc7j5mdse6rq-img-0107-fotosketcher2-uprava.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.