Někdy se chci rozvíjet, někdy se chci zastavit

4k4skpy4jcq-ja-psycholog-brno-najmensi.jpg

Alžbeta Štefancová

Jsem psycholožka a terapeutka. Mou práci ovlivňuje přístup zaměřený na řešení a pozitivní psychologie. Naučila jsem se pomáhat nejen klientům, kteří se „cítí na Více o lektorovi »

3h9jg7jdpq2-mozek-zavislost-alkohol-cviceni-zhubnout-psycholog.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Někdy cítíme, že bychom rádi věděli, kam se můžeme rozvíjet dál v našem životě. Jindy si uvědomujeme, že jsme už unavení a potřebujeme chvíli zůstat na místě a odpočívat.

Tento kurz si klade za cíl umožnit všem, co se jej zúčastní, zažít pocit, že se zase posunuli ve svém životě o kousek dál. Tento zážitek se pokusíme doplnit o krátkou chvíli zastavení a vytvořit tak rovnováhu mezi seberozvojem a odpočinkem.

Co Vás čeká?

  • 90 minut času, který si věnujete, abyste se cítiti lépe.
  • Seberozvojové aktivity, které Vám pomohou utřídit si myšlenky, čemu chcete v živote věnovat čas a co je pro Vás důležité.
  • Přes krátkou „Guided meditation“ (meditaci, kterou Vás budu provázet) si užijete chvíli zpomalení a odpočinku, která se v uspěchaném Brně tak těžce hledá.

Co si můžete odnést?

  • Odnesete si sebou nápady, jak se cítit lépe.
  • Podíváme se na to, čeho chcete dělat víc a čeho míň (ano, můžete v tom vidět prvky time-managmentu). Budeme pracovat s předpokladem, že když víme, co chceme, je pravděpodobnější, že to dosáhneme.
  • Odpočiňte si a odnesete si inspiraci, jak se zastavit a odpočívat doma.

Proč byste měli svůj čas věnovat právě tomuto kurzu?

Máte unikátní příležitost zadarmo si odnést další kousek ze skládačky jménem „Vás osobní seberozvoj“. Nebudeme se však snažit za každou cenu hýbat jen vpřed, ale pokusíme se vyvážit posun s odpočinkem, na který se v uspěchaném Brně tak lehce zapomíná.

Jsem psycholožka a terapeutka, která se snaží lidem pomoct rozvíjet jejich dobré stránky. Právě v rozvoji toho, co „funguje a je dobré“ vidím příležitost pro to, aby tyto zdroje pomáhaly lidem překonávat překážky v každodenním životě.

 

"Zažijte každý den něco nového"

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.