Naložte se svým časem smysluplně

9nki5wrixig-mala-vesela.jpeg

Vratislav Čermák

Posouvám lidi ke smysluplnému přístupu k životu, prostřednictvím vědomého využití času s pomocí jednoduchých technologií. Jsem především trenér a mentor osobní Více o lektorovi »

7szwxlz9sny-conoveho-1.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Chcete toho stihnout ještě více než teď?

Jakmile začnu s někým diskutovat téma osobní produktivity a řízení času, dostaneme se často na tenký led. V uspěchané době chtějí všichni vědět především rychlé tipy a vychytávky, kterými mohou dělat věci rychleji, efektivněji a v podstatě toho dělat ještě více než teď. Chtějí často něco jako kouzelnou pilulku na hubnutí, kterou spolknou a zhubnou hned a bez práce. Chtějí být ještě výkonnějšími stroji, s ještě rychlejšími procesory a hbitější odezvou. Klíčovou otázkou ale je, jestli skutečně chcete pracovat více a více?

A nebo se chcete věnovat aktivitám, které vás lákají, pro které planete, které byste chtěli dělat, ale přes samou práci a závazky na ně nemáte čas? Rovnováha v těchto věcech je klíčová pro naši spokojenost, ale také pro naše vztahy, motivaci a vůbec životní energii a nadšení. A proto je škoda jen čekat, že se to nějak vyřeší, nebo že to přejde. Věřím ale, že to není váš případ, když jste přišli na Naučmese. A proto se pojďte podívat, jak vám mohu pomoci na vaší cestě.Ovládnutí svého času = Efektivita dělání + Smysluplnost úkolů

Představte si, jak dobře se bude cítit, když začnete naplňovat to, co jste odkládali, co jste vždycky chtěli, ale nikdy na to „nebyl čas“. A přesně tak byste se měli cítit po absolvování tréninku Naložte se svým časem smysluplně.

O čem to bude?

  1. Začínáme u kořenů, zjistíme proč se nám nedaří dělat to, co chceme, proč nemáme stále čas a co se s tím dá dělat.
  2. Podíváme se na to, jak si organizovat kalendář, jak na seznamy úkolů a jak je spravovat co možná nejlépe.
  3. Společně se najdeme důvody, proč se nám některé úkoly nekonečně přesouvají ze dne na den a ne a ne je dodělat. 
  4. Podíváme se také na velké a složité úkoly, jak se do nich nakopnout a udržet si tempo.
  5. Jak odolat tomu, že po nás neustále někdo něco chce a my pak nemáme čas na naše úkoly. 
  6. Jak si najít čas na soustředění a eliminovat tak časté vyrušování.
  7. Někteří lidé se diví, že nemohou dosáhnout toho, co chtějí. Až příliš často je to dáno tím, že se vůbec nezamýšlí nad tím, co chtějí. A protože se nad tím nezamýšlí nemohou ani začít dělat cokoliv, co by je k jejich snu posunulo blíže. Ukážeme si, že to nemusí být vůbec složité a že kvůli tomu nemusíte odjet na rok meditovat do Indie. Překvapivě na to stačí 7x 30 vteřin. 
  8. Uděláme si inventuru toho, k čemu jste se zavázali a jestli to je a nebo není dobře.
  9. Oblíbenou částí je efektivní odbavovaní a vyřizování návalu e-mailů, jednoho z největších žroutů našeho času. Nasdílíme si tipy, jak e-maily krotit.
  10. A samozřejmě se podíváme na efektivní odbavování ostatních věcí. Jak si úkoly zapisovat, co nám pomůže s jejich rychlejším odbavením a jak se rozhodovat o tom, co dělat teď a co až později.
  11. Ukážeme si také jak používat slovíčko "NE", aby se člověk u toho necítil špatně.
  12. Na závěr si to všechno spojíme na praktických ukázkách několika aplikací, které nám mohou pomoci s organizací našeho času.

Jste připraveni se do toho pustit?

Nebudu vám říkat, že to, co se naučíte, šmahem kouzelné hůlky změní vaše fungování, protože to by znamenalo, že vaše změna fungování je pouze na mně

Ukážu vám postupy, které jednoduše fungují a je na vás, abyste si z nich namíchali váš koktejl, který bude pro vás ten pravý.

Ačkoliv mě studium a zkoušení těchto metod trvalo několik let, vám bude stačit pouze jeden tréninkový den, abyste je mohli začít využívat. Mrkněte na video, jak jsem se k řízení času dostal já.

A něco navíc pro všechny

Každý účastník ode mne získává naprosto zdarma následující bonusy:

1. E-book + tištěnou příručku se vším, o čem budeme na tréninku mluvit

2. Akční kartičky, které můžete opakovaně používat, sdílet s rodinou a přáteli, abyste si dokázali správně stanovovat priority.

 

Více informací o tréninku najdete také na webu https://www.smysluplne.cz

Doprovodné fotky

  • 1uyxjnyr1f5-smysluplne-knizka-na-stole.jpg
  • 256haoyl9e3-karty-cile-stul.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.