NaDECHni se (do) života

4u6qnxxaaiu-fullsizeoutput-88c.jpeg

Adel Černá (Čermáková)

"Svoboda je podstatou člověka." 12 let práce s lidmi v korporacích, získání odvahy ke změně, skok a opuštění zlaté klece, začátek dobrodružné jízdy...té, která Více o lektorovi »

7ilg800yrg5-3-stupne-odvahy.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Kurz již navštívilo 83 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

"Víš o tom, že slovo INSPIRACE je odvozeno od latinského INSPIRATIO, což znamená  NADECHNUTÍ? Už ano! Jenže mnoho dalších lidí to neví...a přitom to tolik vysvětluje...a to je teprve začátek! :)" ADEL

Je fajn, pokud řešíš to, co jíš a nebo jestli máš dostatečný pitný režim. Pokud ale zaostává pozornost k dýchání, zbytečně házíš velkou část svého úsilí do koše. A to by byla velká škoda!

Vždyť za minutu se nadechneš zhruba 12x a vzduch je Tvojí primární živinou, která zásadním způsobem určuje  kvalitu Tvého života.

To, jak  zdravě či nezdravě dýcháš, ovlivňuje například:

  • kolik máš ve svém životě energie, síly a vitality
  • jak bystrá je Tvá mysl, jak se umíš nejen koncentrovat, ale i uvolnit a odpočívat
  • jak dokážeš zpracovávat své emoce a jaké nálady prožíváš
  • efektivitu Tvého metabolismu, tím pádem i váhu a celkovou kondici

Během práce sama na sobě i při četných setkáních s klienty jsem měla možnost přesvědčit se, že někdy v životě zbytečně hledáme složitá řešení k tomu, abychom se cítili lépe. A přitom je krok vedoucí k významné pozitivní změně jedno-duchý - stačí si vzpomenout, jak se zdravě nadechnout do života...a začít to dělat! :)

Tento workshop  jsem pro Tebe vytvořila na základě svých letitých zkušeností, které jsem získala díky své vášni - freedivingu (potápění na nádech), kterému se věnuji i jako instruktorka, praktikování nejrůznějších relaxačních a meditačních technik, pohybových cvičení. Důležitým nástrojem, který aktivně využívám je i Rebirthing Breathwork, tzv. "energetické dýchání". Ráda Ti představím výběr toho, co doopravdy funguje, což jsem si měla možnost ověřit nejen na sobě, ale i při práci s dalšími lidmi.

V uplynulých letech jsem se svým dechem měla možnost zakusit i soutěžní atmosféru, když jsem se úspěšně účastnila Mistrovství ČR ve freedivingu a svůj dech a mysl jsem se naučila ovládat natolik, že jsem (prozatím) své limity posunula na 6 minut zádrže dechu a 60 metrů hloubkový ponor bez přístroje. Dovolím si tvrdit, že takové zkušenosti mnoho lektorů dechu nemá...a i v tom je tento kurz unikátní.

Co Tě čeká?

  • Povíme si důležité informace a souvislosti o našem dýchání v návaznosti na naše tělo, mysl i duši
  • Zažijeme řadu konkrétních a praktických cvičení, která jsou použitelná v běžném životě:
    • uvědomění vlastního dechu
    • relaxace vs. koncentrace
    • energetická harmonizace
    • ovládnutí svého dechu
  • Využijeme i potenciálu zádrže dechu - cvičení, které nám pomáhá objevovat a posunovat naše limity, posilovat vůli, podpořit tělo v redukci stresu a navození celkové pohody 
  • Seznámíme se s esenciálními oleji, které příznivě ovlivňují naše dýchání

Workshop je vhodný pro všechny, kdo se chtějí naučit něco nového, jsou otevření novým úhlům pohledu, celostnímu přístupu, vlastnímu prožitku a hlavně...těm, kdo chtějí pozitivně ovlivnit celý svůj život. Sejdeme se v menší skupince tak, aby každý z účastníků měl prostor pro svá osobní témata a dotazy.

Příjemnou součástí mých akcí je i to, že se na nich podporují - sdílejí - propojují lidé, kteří se mohou navzájem obohatit. Říkám tomu netcoaching.

Workshop není vhodný pro ty, kteří už všude byli, všechno vědí, jsou daleko před ostatními a jen se o tom potřebují ujistit :)

Doprovodné fotky

  • 6560290-krok-za-sve-hranice.jpg
  • 8755110-10390916_10152631226148612_5636185326392681837_n.jpg
  • 3459610-11990472_10153344273978612_2805050106958449469_n.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.