Nabušená PPC reklama

1lfrw4bo9se-ppc.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

PPC systémy vás budou vehementně přesvědčovat o tom, že nastavení PPC reklamy je jednoduché a zvládne to úplně každý během pár minut. Pokud by to skutečně platilo, podnikání by bylo tak jednoduché. Stačilo by zaplatit reklamu a zákazníci by se k vám hrnuli po stovkách. Bylo by vám to málo? Stačilo by zvýšit rozpočet a počet zákazníků úměrně vzrostl ... Bohužel to zní příliš dobře na to, aby to byla pravda a realita je zcela odlišná. Většina PPC kampaní nefunguje a inzerentům nevydělává peníze. V lepším případě se její potenciál nevyužívá na maximum a díky reklamě nevyděláváte zdaleka tolik, kolik byste mohli.

Nastavení PPC reklamy není zdaleka tak jednoduché a přímočaré, jak by se na první pohled mohlo dát. U svých klientů se stále dokola setkávám se stejnými chybami, kterých se při nastavení a správě PPC kampaní dopouští. Přestaňte vyhazovat peníze oknem a odstraňte chyby, které zabíjí vaší reklamu i podnikání.

Na kurzu projdeme seznam 30 nejčastěstějších chyb a řekneme si, jak je napravit. Seznámíte se s doporučenými postupy a nebudou chybět ani praktické ukázky.

Témata:

  • Porozumění PPC systémům
  • Strategie a analýza
  • Nastavení kampaní
  • Sestavy, inzeráty a klíčová slova
  • Cílení a publikum
  • Vyhodnocování kampaní

Individuální kurz:

V rámci individuálního kurzu projdeme nastavení vašich kampaní a společně odstraníme chyby, které stojí mezi vámi a úspěšnou PPC reklamou.

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.