Motivace pro lenochy: jak žít tak, jak chceš

2edej0g03lx-hebnar-vysek-e1530636815167.jpg

Jan Hebnar

Jmenuji se Hozna a jsem chci, abychom všichni – tedy pro tento okamžik alespoň já a ty líp žili. A to ve všech ohledech. Abychom víc tvořili to, co má cenu Více o lektorovi »

2iz34panznk-hike.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Víš, co chceš (zhubnout, přibrat, vystudovat….) a přesto se ti toho nedaří dosáhnout? Už jsi zkoušel úplně všechno, ale pořád je ten ambiciózní cíl v nedohlednu. Nebo se ti v některých ohledech daří (třeba v práci), ale v jiných ohledech (zdraví, vztahy, rodiny) se v tom plácáš? A nebo sice víš, co chceš, ale bojíš se začít (a nebo prostě jen nevíš, jak na to)?

Takže ti možná chybí motivace! A nebo disciplína? Ony jsou to ale v podstatě dvě strany jedné mince (to pochopíš, jestli přijdeš).

Nicméně – ber to v pohodě, nejsi v tom sám. Naopak: tytéž problémy řeší šest a půl miliardy obyvatel téhle planety. A když se tak podívám kolem sebe, zatím se jim instantní řešení, jak najít motivaci a disciplínu a dosáhnout vždy svých cílů, najít nepodařilo.

A upřímně – ani mně ne, i když se tímto tématem zabývám už roky. Hodně se mi ale dosáhnout podařilo: vystudoval jsem tři vysoké školy, mluvím plynně čtyřmi jazyky včetně čínštiny. A to prosím při zcela průměrném IQ a věčnými trojkami z matematiky (a zeměpisu, a dějepisu a fyziky, ehm).

Takže to jde, dosahovat cílů není jednoduché, ale s pár fígly a poznatky je to mnohem jednodušší. V kurzu Disciplína a motivace pro lenochy ti řeknu, jak na to.

Co se naučíš:

  • Kde motivaci najdeš, když ji opravdu potřebuješ a jak se nastartovat
  • Jak si definovat a prioritizovat co chceš a jak se na to soustředit
  • Proč ti nebude stačit chtít toho dosáhnout, a proč něco jen chtít sakra málo
  • Co dělat, když potvoru motivaci ztratíš
  • Jak na emoce, když se ti nedaří
  • Ukážu ti taky praktické nástroje, které tohle všechno dostanou do tvého života
  • Řekneme si o 10 největších chybách, kterých se můžeš dopustit

Pro koho je kurz určen:

Pro všechny, co mají pocit, že by toho v životě mohli dosáhnout o trochu (nebo o hodně víc). Jenom kdyby se jim „víc chtělo…..“

V ceně kurzu:

Nechci kurz jen odmluvit a ádijé. To není můj styl – chci, aby každému jednomu z účastníků – který o to bude stát a odpracuje si svůj díl - můj kurz zásadně proměnil život. Chci si v tom být naprosto jistý. Takže když přijdeš, ještě odemne dostaneš:

  • 2x30 minut online koučink (možná jsem na to zapomněl, ale jsem taky certifikovaný kouč)
  • E-book „Motivace pro lenochy“ se shrnutím kurzu jako tahák pro budoucnost

O lektorovi, tedy o mně:

Jmenuji se Hozna a jsem chci, abychom všichni – tedy pro tento okamžik alespoň já a ty líp žili. A to ve všech ohledech. Abychom víc tvořili to, co má cenu tvořit. Víc se potkávali s těmi, se kterými se potkat chceme a dokázali se vyhnout těm, u kterých to tak není. Ztráceli méně času na tom, co není důležité a více ho vkládali tam, kde to smysl má. Tohle je moje poslání.
A už teď ti děkuji, žes mi dal první šanci.
No a jinak jsem taky podnikatel, lektor, bývalý diplomat, manažer, úředník a kouč. Jo a mám i nějaké ty tituly před a za jménem, kdyby to někoho zajímal (ale nemyslím).

Moje motto

Zkus to, co můžete ztratit? Jedna věc je jistá, když to aspoň nezkusíš, nic se nezmění.

Doprovodné fotky

  • 2rmaxkn5205-motivace.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.