LinkedIn pro byznys

8qxbw4ifekv-tisk-jana-88-kopie-532x800-kopie.jpg

Jana Bártíková

Jsem autorka Linked Akademie, jediného uceleného kurzu, jak ovládnout LinkedIn, u nás. Učím vás, jak získávat nové zákazníky a klienty díky LinkedIn. 15 let Více o lektorovi »

1opfhru2wc0-conxwxewcaazyzj.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Co si z kurzu odnesete:

Během jediného dne vás naučím, jak si vytvoříte excelentní LinkedIn profil,
který vás prodá a ukážu vám postupy, metody a tipy, jak na této profesní sociální síti získáte nové zákazníky a klienty pro svoje produkty, služby, projekty... B2B i B2C.

Komu je kurz určený:

Pro podnikatele, obchodníky, finanční poradce, realitní makléře, konzultanty, lektory, marketéry... Pro všechny, kdo potřebují získávat nové klienty (B2B i B2C).

Obsah kurzu:

Projdeme kompletní postup krok za krokem. Vše vám ukáži a vy si vyzkoušíte a nastavíte v reálném prostředí LinkedIn. Budu vám v tom aktivně asistovat, dávat vám zpětnou vazbu, konzultovat a odpovídat na vaše otázky. Proto vezměte s sebou i své notebooky.

Program:

  • Moje LinkedIn strategie: Ukážeme si, jak si ujasníte své obchodní cíle - co chcete na LinkedIn získat a proč. Upřesníte si koho chcete na LinkedIn oslovovat a proč. Nadefinujete si svou vlastní strategii.

  • Atraktivní LinkedIn profil: Krok za krokem vám ukáži jak si vytvoříte svůj (osobní i firemní) excelentní LinkedIn profil, který bude jasně prezentovat, v čem jste profesionál a jak můžete být lidem prospěšní.

  • Velká síť potenciálních zákazníků: Předám vám návod, podle kterého velmi rychle rozšíříte svoji síť o desítky kontaktů (a v horizontu několika týdnů o stovky).

  • Práce s obsahem a budování značky na LinkedIn: Projdeme všechny nástroje a cesty budování značky na LinkedIn. Naučím vás, jak o sobě dát vědět správným způsobem. Jaký obsah a jak publikovat. Jak zaujmout a získat důvěru.

  • Přeměna kontaktů v zákazníky: Předám vám svoje vyzkoušené postupy, jak dáte o svém projektu a podnikání vědět mnoha dalším lidem, ze kterých se stanou vaši klienti. Ukážu vám, jak si vybudujete kvalitní síť potenciálních klientů, a získáte si jejich důvěru. Jak přeměníte kontakty na nové zákazníky.
     

 

 

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.