Konec zahlcenosti: 6 kroků k čisté hlavě

2quyvaozsb9r9rv-img-0251-circle.jpg

Vít Aora

Věřím, že každý může objevit svojí jedinečnou životní cestu a žít šťastně. Rád lidem poskytuju praktické nástroje, které jim k tomu pomáhají. Přes 10 let se Více o lektorovi »

6imictwwfnuainv-konec-zahlcenosti-naucmese-cover-2.jpeg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Kurz již navštívilo 12 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Přijďte si vyčistit hlavu, odplavit stres a získat 6krokovou metodu „Konec zahlcenosti“ k dlouhodobé optimalizaci svého života.
(A ne, nebudete muset hodinu denně meditovat, měnit práci nebo se stěhovat do jeskyně.)

V dnešním světě něco pořád usiluje o naši pozornost.

Pracovní závazky, sociální sítě, požadavky druhých i naše vlastní myšlenky. Paralýza z rozhodování, FOMO, plné kalendáře... většina lidí to zná.

Když nejsme opatrní, tříštíme svoji pozornost do desítek a stovek směrů.

Tím se zvyšuje hladina stresu v našem těle a náš mozek přepíná do reaktivního módu. Cítíme se pak zahlceně, vyčerpaně a podrážděně.

V takovém stavu vidíme svět pesimisticky, jsme nespokojeni a musíme věci „tlačit na sílu“, místo toho aby příjemně plynuly.

Řešení je přitom (docela) snadné.

✅ 1) Dokázat efektivně odplavovat stres a uvolňovat svoji mysl (a tím měnit své emoční rozpoložení). 

✅ 2) Nastavit si filtr, který nám pomůže rozhodovat, čemu věnujeme svoji pozornost a čemu ne. 

Postupně tak dokážeme:

  • Výrazně snížit množství stresu v našem životě.
  • Navýšit a zastabilizovat hladinu své životní energie (a tím prožívat každý den radostněji a kreativněji).

CO SE NA WORKSHOPU NAUČÍTE ☀️

  • Získáte hlubší porozumění tomu, jak náš život ovlivňuje stres, a co s tím můžeme dělat. Vyzkoušíte si praktické techniky pro odplavování stresu z těla. Zapojíme pohyb, dech i hlas. Z workshopu budete odcházet lehčí a uvolněnější a tyto techniky si odnesete do svého běžného života.
  • Naučíte se vědoměji pracovat se svojí pozorností, abyste stresu a zahlcenosti mohli předcházet. Přímo na kurzu započnete postupné odstraňování vlivů, které vám kradou vaši pozornost a mají nepříznivý vliv na vaší psychiku (velká část z nich přichází z digitálního světa – telefony, sítě, e-maily, firemní komunikace atd.).
  • Projdeme si společně 6krokovou metodu „Konec zahlcenosti“ – praktický postup k dlouhodobému očišťování svého života od stresu a zahlcenosti. Tento postup vznikal postupně na základě toho, co lidem přinášelo nejlepší výsledky do jejich každodenního života.
  • Příjemnou formou navážete kontakt s ostatními účastníky kurzu. Skrze společné sdílení se budeme moct vzájemně podpořit a inspirovat.

PRO KOHO KURZ JE ✅

  • Workshop „Konec zahlcenosti“ je pro ty, kteří se chtějí více uvolnit, vyčistit si mysl a získat postup pro dlouhodobou optimalizaci svého života.
  • Kurz ocení příznivci praktických technik a postupů (tedy ne teoretici a filosofové bez zájmu cokoliv ve svém životě opravdu měnit). Vše si budeme ihned zkoušet.
  • Kurz je vhodný pro všechny věkové kategorie a nezáleží na tom, jestli jste student, podnikatel nebo maminka na mateřské (naopak, pokud „nemáte čas“, dorazte!:). Všechny tyto skupiny už z mých workshopů odešli obohaceni o nová uvědomění a odnesou si praktické techniky pro svoji jedinečnou životní situaci.

PRO KOHO KURZ NENÍ ❌

  • Kurz neslouží jako odborná poradna/léčba pro lidi s vážnými psychickými obtížemi.

CO DOSTANETE? 🎁

Každý účastník dostane pracovní list, který vám pomůže efektivně aplikovat poznatky do svého života (a nenechávat je jen v hlavě). Částečně ho budeme vyplňovat na kurzu, z části bude sloužit jako možnost vašeho samostatného dlouhodobého rozvoje.

PRAKTICKÉ INFORMACE K WORKSHOPU 👍

  • Na kurzu bude drobné občerstvení (ovoce, kvalitní čokoláda) – cokoliv jiného si klidně sami přineste. :)
  • Bude dobré, když si přinesete zápisník a něco na psaní. Nic jiného s sebou není potřeba.
  • Kurz proběhne v příjemných vnitřních prostorách. Nebojte se tedy počasí. :)
  • Workshop začíná v 17:30 a končí cca ve 20:30. Je dobré zůstat po celou dobu, ale pokud potřebujete skončit dříve, určitě se domluvíme. V průběhu budou přestávky a celkově kurz proběhne v uvolněné a přátelské atmosféře. :)
  • 1-2 dny před kurzem vám ještě pošlu souhrn a připomínku všech důležitých informací.

PROČ NA TAKOVÝ KURZ PRÁVĚ KE MNĚ? 🧘

Jmenuji se Vít Aora, jsem podnikatel, autor a nadšenec do životní optimalizace.

Přes 10 let se zabývám tím, jak žít každý den co nejšťastněji – vyzkoušel jsem velkou škálu technik pro práci se svým tělem a myslí, učil jsem se od světových mentorů, zúčastnil se mnoha kurzů a retreatů a postupně vydestiloval ty nejúčinnější postupy, které nyní předávám druhým. 🌊 (Prý mám dar kondenzovat široká témata do pár prakticky využitelných vět a kroků.)

Já sám žiju velmi akční život – šestým rokem buduju firmu Mementerra a řídím tým lidí. S mojí manželkou nahráváme podcast Svojí cestou, neustále se něco učím a něco tvořím…

A tak jsem v životě potřeboval nástroje, které mi pomohou pracovat se stresem a obnovovat svoji životní rovnováhu, kdykoliv jsem ji zrovna ztratil (což se dělo dost často). A protože jsem nadšený z toho, že už vím, jak na to, sdílím své poznatky s ostatními.

Tento rok jsem vydal knihu Detox hlavy, kde tyto nástroje a postupy uceleně popisuji. 📗

Mám ale rád osobní kontakt – podle mě se tak člověk víc naučí, síla skupiny je velká – a proto tento kurz. ;)

Těším se na vás! 

Doprovodné fotky

  • 2ze01d4yez4kpla-3e52c7q9pxxufzw-11-zahrada.jpeg
  • 4k4ynittza1mdb4-img-5881-2.jpeg
  • 76p82k3mcg2suo1-img-5897.jpeg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.