Jak být úspěšný při pohovoru

20130130-183551-Foto_Lenka Sloukova.jpg

Lenka Slouková

Personalistika a pracovní právo se stalo mým velkým koníčkem. Nevěříte, že i takováhle sice užitečná, ale zdánlivě nudná témata mohou být ve skutečnosti velmi Více o lektorovi »

20130130-183551-Foto_Lenka Sloukova.jpg

Lenka Slouková

Personalistika a pracovní právo se stalo mým velkým koníčkem. Nevěříte, že i takováhle sice užitečná, ale zdánlivě nudná témata mohou být ve skutečnosti velmi Více o lektorovi »

20130621-003121-freeimage-8670986-high.jpg
Brno, Brno (mapa)

Kurz je individuální

Kurzu se již zúčastnili

Nevyhovuje ti vypsaný termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti obratem vědět, jakmile lektor vypíše další nové termíny.

Kurz již navštívilo 13 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Poznámka k termínu

Termín dle domluvy (Cena 600 Kč/hod.), minimální doba kurzu 1 hodina (ideální doba kurzu 2 hodiny).

Jste čerstvý absolvent, nezaměstnaný nebo Vás to v současné práci štve a chystáte se začít hledat nové zaměstnání? Chcete se dozvědět, jak byste se měl připravit na pohovor a jak na pohovoru zaujmout, abyste byl ve výběrovém řízení úspěšný? Nebaví Vás číst nudné a často příliš obecné rady tohoto typu na internetu? Pak jste narazili na ten správný kurz pro Vás.

Vše začíná již správnou přípravou na pohovor. Chcete vědět, co byste měli udělat již před pohovorem? Chcete se dozvědět nejen s jakými otázkami se můžete při pohovoru setkat, ale i jak na odpovědět? Jednoznačně správná odpověď samozřejmě neexistuje, ale já Vás naučím odhadnout, jak personalista přemýšlí a jakou odpověď zřejmě chce slyšet. Chcete vědět, jaké další úkoly Vás mohou při pohovoru čekat? Tápete, kdy je vhodné zeptat se na nástupní plat a o kolik si říci, abyste si neřekli ani moc ani málo? Nebo s pohovory už máte jisté zkušenosti a jen nevíte, jak na některé situace reagovat? Třeba na otázky diskriminačního charakteru ohledně zdravotního stavu či dětí? Na všechny tyto otázky a spoustu dalších dostanete odpověď v mém kurzu, tak neváhejte a přihlaste se. 

Během kurzu budete mít také možnost nahlédnout do zákulisí personalistiky, abyste mohli snáze pochopit, jak personalista pracuje, přemýšlí a vybírá si zaměstnance. Vše bude zaměřeno velmi konkrétně s ohledem na pozici, o kterou byste se chtěli ucházet. A dostane i další různé tipy a triky, jak být při hledání práce úspěšný.

Poznámka:

U individuálního kurzu je cena 600 Kč/hod., délku konzultace si volíte sami dle Vašich potřeb, minimální délka konzultace je 1 hodina (po 1 hodině je cena účtována po 15 minutách dle reálné délky konzultace). Rovněž obsah konzultace bude přizpůsoben Vašim potřebám a přáním, můžeme přidat i další témata jako např. jak napsat životopis a motivační dopis atd. Ideální délka tohoto kurzu/konzultace jsou 2 hodiny.

 

Jak být úspěšný při pohovoru

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.