Jak být pro muže tou pravou

667gqedqg40-engagement-2818249-1920.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Všichni chlapi jsou stejní. Co dělám špatně, že mě nechtějí? Vždycky ho po nějaké době omrzím a jde o dům dál. A já mám potom oči pro pláč a jemu je to úplně jedno. Ten pravý asi neexistuje. To radši budu sama, než abych se trápila.

Pravidelně vám hlavou proběhly podobné myšlenky? Kolikrát jste už četla moudré knihy, poslouchala rady vdané kamarádky, zkusila úplně všechno a bez žádného úspěchu? Už jste to chtěla víckrát vzdát?

Jsme rády, že jste to neudělala. Muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. A na tomto kurzu vás dopravíme úspěšně na Mars! 

Co pro vás v kurzu chystáme

Čekají vás tři hodiny plné informací, testů a praktických cvičení z naší praxe. Zvládnete tak pochopit celou problematiku a rovnou vás vše naučíme zavést do partnerského života.

Jaká témata si projdeme?

  • Naučíte se vnímat, rozpoznat a pracovat s rozdíly v mužském i ženském světě. Dozvíte se, proč jsou muži někdy tak zvláštní, o co jim jde a v čem jednají jinak než ženy. Naučíte se také pracovat s hladinou hormonů (estrogenu a testosteronu) a ovlivňovat tak, nakolik se vedle vás partner bude cítit jako MUŽ a vy vedle něj jako ŽENA. Stanete se pro něj jedinečnou.
  • Údajně je sex pro muže to nejdůležitější, ale je tomu opravdu tak? Co v sexu muži potřebují? Říká se, že kdo si získá muže v posteli, má i jeho srdce. Objevte s námi, jak si ho získat.
  • Jaké osobnostní kvality jsou důležité pro budování kvalitního vztahu? Jak poznat slabá místa, pracovat s nimi a vyzdvihnout své kvality? Naučíme vás to a díky tomu poznáte, co od partnera můžete očekávat.
  • Projdeme si komunikační roli dospělého, protože díky ní dokážete s partnerem komunikovat způsobem, kterým mu pomůžete vyjádřit přání, touhy, obavy, strachy a vůbec vše, co potřebuje. Naučíte se tak budovat vzájemnou otevřenost a upřímnost.
  • Jak dávat najevo lásku? S naší pomocí se dozvíte o rozdílech ve vyjadřování u můžu i žen a co dělat s rozdíly. Docílíte tak toho, že se budete cítit milovaná vy i váš partner.

Po skončení kurzu na vás čeká individuální 20minutová konzultace zdarma po telefonu, kdy společně probereme to, co nebudete chtít řešit před ostatními účastnicemi. Nebo cokoli jiného, co vás ještě s odstupem času napadne a bude zajímat.

Kdo vás kurzem provede
Veronika Blížkovská, ACC je profesionální kouč a terapeut, zakladatelka projektu Milovaná žena. Denně pracuje s ženami na jejich vztazích a osobním rozvoji. Své klientky učí, jak žít krásné a naplňující vztahy.

Mgr. Hana Mezerová je psycholog a profesionální kouč. Kurz obohatí svými znalostmi z oboru psychologie, ale i profesionální praxe.

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.