Interiérový design - Obývací pokoj hodný změny? Navrhni to a bydli!

8r4q5sxrdc2-sjp6182.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Baví Vás listovat časopisy o bydlení? Máte chuť pustit se do navrhování? Chcete si navrhnout svůj domov? Nebo se chcete jen ponořit do tajů interiérového designu? Pomůžu Vám! 

V tomto wokrshopu se zaměříme na tepnu života u Vás - obývací pokoj.

Pojďme během jednoho dne probudit kreativitu, která ve Vás dřímá! Naučíme se jak postupovat při tvorbě interiéru. Společně si vytvoříme náladové schéma prostoru - takzvaný moodboard.

Následně si povíme spoustu informací o ergonomii - na co si dát pozor, jak široké musí být průchody v pokoji. Kolik místa musí být mezi židlí a stěnou? Jak vysoká může být skříň abychom dosáhli? Jak velká má být sedačka pro 3 lidi? Jak dlouhý a široký musí být stůl pro 4 lidi? Veškeré tyto a další otázky si zodpovíme na kurzu a zároveň si odnesete brožurku ve které budete mít pohromadě veškeré potřebné informace pro navrhování.

K dispozici na místě budeme mít spustu reálných vzorků, které budete moct použít při tvorbě materiálového schématu Vašeho prostoru. Stejně tak budeme mít časopisy ve kterých budeme moct čerpat inspiraci

V jednu chvíli se vrhneme na návrh prostoru samotného, budeme umisťovat zařizovací předměty do připravených půdorysů, buď Vašich donesených a nebo těch které budete mít připravené na místě a vyberete si dle Vašich preferencí. Návrhy prostoru budeme vytvářet dva až tři. V této fázi s Vámi budu vaše kroky individuálně konzultovat, zodpovídat Vaše otázky a pomáhat Vám pokud nebudete vědět jak dál. 

Po výběru té nejlepší varianty řešeného prostoru začneme s výběrem vhodných zařizovacích předmětů, tak aby Vám seděli do vašeho náladového schématu, které jste pro prostor vytvořili a aby atmosféra prostoru byla přesně taková jakou jste si během celého dne vysnili. 

Na konci dne budete odcházet se spoustou informací, chutí tvořit a touhou pustit se třeba hned do realizace vlastního interiéru.

 A jak to bude probíhat?

  • Pokud budete chtít řešit svůj vlastní prostor předem mi zašlete náčrt s rozměry a já Vám ho připravím na den workshopu pro potřeby navrhování. Pokud svůj prostor řešit nechcete, dorazíte na workshop a vyberete si jeden z prostorů, které budu mít na místě.
  • Dorazíte v den workshopu a začneme s navrhováním:)
  • Budeme vytvářet moodboard - náladové schéma prostoru, budeme si prohlížet reálné vzorky materiálů a zkoušet jak k sobě ladí. Povíme si informace o ergonomii, které budete mít v brožurce, tak abyste se k nim mohli kdykoli vrátit i později. 
  • Budeme navrhovat a diskutovat, hledat možnosti prostoru, ale hlavně si užijeme kreativní den, ze kterého budete odcházet s chutí hned se pustit do navrhování!

     

Pojďme si tedy užít kreativní den, nakouknout pod pokličku interiérovému designu a tvořit. Těším se na Vás!:) 

Doprovodné fotky

  • 3aiy3d3dtgo-sjp5842.jpg
  • 526qkfutlhd-sjp5957.jpg
  • 9vhxv5v97nw-sjp6115.jpg
  • 6a20juhszaw-sjp3998.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.