Intenzivní kurz hry na handpan

9sogr6e1xg9cfqj-mikulov-03.jpeg

Ondřej Brunecký

Hudebník, hráč na handpan a další meditační a relaxační nástroje. Zabývám se léčivým vlivem hudby a změněných stavů vědomí na psychiku člověka. Kombinace Více o lektorovi »

311teardmvr05lx-whatsapp-image-2023-01-11-at-15-31-13.jpeg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Kurz je určen pro začátečníky a mírně pokročilé hráče na handpan a zejména pro ty, co skutečně chtějí udělat nějaký posun a zvládnout základní techniku hry na tento "vesmírný" nástroj.

Hra na handpan je sama o sobě léčivou autoterapií a zvládnutí techniky vám otevře dveře do nekonečně barevného prostoru zvuků a vibrací, které lze s tímto nástrojem tvořit a do kterého se lze nořit. Osobně neznám lebší způsob vnitřní hygieny kromě meditace než hra na nástroj obecně, natož na handpan.

Kurz je koncipován do 8 lekcí vždy 2x do měsíce a provede vás od základních cvičení pro zvládnutí technicky hry, přes trochu teorie a pochopení, jak jednoduše tvořit akordy a hrát doprovod k písním až po sólové skladby.

Kurz je otevřen pro max 8 účastníků. Součástí bude společná skupina pro sdílení materiálů, které budu na lekce připravovat, spolujízdu na kurzy atd.

Těším se na společné hudební tvoření!

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.