Den indické kultury v Holosu

4t4e670gp56-photo-naucme-se.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Poznejte a prožijte indickou kulturu v celé její kráse a bohatosti na dni indické kultury v krásném prostředí centra Holos. Indické jídlo, indické vůně, hudba, spousta nových informací. Indii budete vnímat všemi smysly.

 

Součástí události bude:

  • autentické, originálně připravené indické jídlo z rukou rodilé Indky, paní Mangalam, která se v České republice snaží přiblížit indické jídlo tak, jak jej neznáme, prostřednictvím cateringů a různých setkávání,
  • workshop indického vaření v podání lektorky Lenky Janíkové,
  • workshop indických/bollywoodských tanců, také v podání lektorky Lenky Janíkové,
  • cestovatelská přednáška – pozvání přijal vášnivý cestovatel a digitální nomád Pavel Szabo,
  • koncert na indický hudební nástroj sitár,
  • promítání indického bollywoodského filmu s českým výkladem,
  • a další dle časových možností (program bude průběžně upravován a upřesňován),
  • to vše bude doprovázeno indickou hudbou a omamnými vůněmi vonných tyčinek.

Událost se bude konat v nádherném domku, v centru Holos v Opavě – Vlaštovičkách. Součástí prostor je sál, kuchyňka, zahrada a dvůr s posezením. V případě příznivého počasí se některé aktivity mohou přesunout ven. Mezi jednotlivými programy můžete zrelaxovat na zahradě.

Občerstvení – součástí ceny je indický oběd a večeře, mezi jídly budete moct zobat drobné občerstvení a snacky, samozřejmostí je zajištění pitného režimu.

Doprava na akci – z Ostravy – Poruby je možno dopravit se k centru Holos autem za cca 30 min. Parkování je možné zdarma před centrem. Hromadná doprava – z Ostravy vlakem do Opavy východ a z Opavy východ pak autobusy č. 249, 250 a 260.
Před akcí se budu snažit propojit účastníky s autem s účastníky bez auta tak, aby se co nejvíce lidí bylo schopno dostat na místo události autem.

Ubytování – po skončení akce mají účastníci možnost využít ubytování v centru Holos, a to buď ve 2 až 3lůžkových pokojích za 350 Kč/noc/os. se sdíleným sociálním zařízením, nebo v apartmánu za 500 Kč/noc/os. s vlastní kuchyňkou a sociálním zařízením, případně na matracích v jednom ze sálů za asi 100 Kč/noc/os. Ubytování není v ceně, přenocování bude dobrovolné.

Cena:

• zahrnuje veškerý program na místě a občerstvení - oběd, večeře, snacky a pitný režim,

• nezahrnuje dopravu a ubytování.


Do přihlášky prosím uveďte i informace o tom, zda budete chtít ubytování na místě konání akce a jaké a zda pojedete autem, ve kterém máte kapacitu na přibrání dalšího případného účastníka, nebo budete mít zájem o propojení s jinými účastníky s autem, případně uveďte místo vašeho odjezdu.


Uzávěrka přihlášek je 23. srpna 2019

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.