Cesty k sobě: propojením arte a aromaterapie

20140303-165621-ja.jpg

Simona Michalcová

Ahoj, jmenuji se Simona, stále potřebuji něco tvořit, vytvářet a přetvářet. Studovala jsem pražskou oděvní školu obor návrhářství, PVŠ psychosociálních studií, Více o lektorovi »

70bum5mpc1p-img-20170907-193225.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Kurz již navštívilo 10 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Arteterapie pomáhá člověku otevřít duši a nahlédnout díky vytvořenému dílu a následnému rozboru do našeho hlubšího podvědomí. Aromaterapie za použití speciální řady esenciálních olejů a jejich vůní otevírá a harmonizuje naše emoce, podporuje samoléčící schopnosti těla. Po přivonění k testovací lahvičce s vůní se otevírají emoce a vzpomínky dávno zasuté. Je to zcela nevědomý proces, který mapuje stavy ze vztahů s lidmi od kterých jsme „potřebovali“, aby nás měli rádi. A tak jsme si vytvořili a na sebe přijali různé typy osobností, tak abychom tuto lásku dostali. Mezi těmito vrstvami se ukládají silné emoční vzpomínky. Spojení arte a aroma terapie jejich zvědomnění dvojnásob podporuje. Jsou to dvě metody, které pracují s nevědomými procesy k vyjádření toho co je uvnitř nás ve velmi příjemné a prožitkové formě.

Přijďte na kurz, který tyto dvě metody propojí.

Kurz je zaměřen na osobní rozvoj. Jeho cílem je zkoumání sebe sama.

Nebojte se nepotřebujete k tomu mít výtvarné nadání. Není podstatné, co vznikne a jak to bude krásné, jde o proces tvoření a o myšlenky, které Vás u toho napadnou.

Propojením těchto dvou metod se nejenom dostaneme k tomu co nám brání v psychické i fyzické pohodě, ale zároveň pomocí to můžeme dobře ošetřit a uzdravit.

Použijeme několik arte-terapeutických technik, k tomu je arteterapie dobrou volbou, protože nevědomé činí vědomým, odhalí skryté emoce a naše potenciály. Emoce a vzpomínky ještě podpoříme a vneseme do vědomí skrze aroma esenciálních olejů.

Nezůstaneme však při zkoumání a odhalování. Za pomoci zpětné vazby lektorky i ostatních účastníků budete mít možnost si skryté pocity a traumata rozebrat. Zpracovat Vám je pomohou aroma esence, které každý účastník obdrží na míru na konci semináře.

Všechny pomůcky v ceně kurzu, včetně lahvičky s namíchanými esencemi éterických olejů přímo pro Vás na základě rozhovoru na konci workshopu.

Co Vás na kurzu čeká a na co se můžete těšit:

  • Seznámení s novými lidmi,
  • seznámení s oběma metodami a to, jak formou teorie, tak i prožitku s arteterapií i aroma esencemi,
  • práci ve skupině podobně naladěných lidí a jejich zpětných vazeb na Vámi dané téma, které z Vaší práce vyplyne,
  • nápady a inspiraci pro každého z Vás, jak žít ještě lépe svůj životní příběh a cítit se v harmonii,
  • pro každého osobní rozbor Vašeho tématu, který vyplyne při Vaší práci,
  • lahvičku namíchaných esenciálních olejů přímo pro Vás,
  • věřím, že i spoustu zážitků včetně pohodově stráveného času a malého občerstvení.

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.