Kurz Bachovy esence pro pokročilé » Jak postupovat v praxi

76jopqxnoz6u774-2icfxd019od9elt-picture.jpg

Darina Šindelářová

Pracuji jako poradce Bachových esencí, homeopatie a tkáňových solí. Pořádám kurzy a přednášky z této oblasti. A taky pracuji jako Pedagog volného času ve Více o lektorovi »

8xa8oblqqqdh4k3-bachovy-esence-pro-profesionalni-pouziti.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Kurz Bachovy esence pro pokročilé je pro všechny, co již nějaké povědomí o Bachových esencíh mají, ví jak se používají, ale chtějí více zabrousit do praxe. Pro úplné neználky raději doporučuji 1 denní kurz Bachovy esence pro život. 

Budeme se zabývat konkrétními emočními stavy a jejich řešením. Řekneme si i o některých směsích, které dobře v praxi fungují. Zaměříme se i na to, jak přistupovat k dětem a jejich emočním problémům. Naučíš se, jak komunikovat, klást otázky, a další. 

Znalosti a zkušenosti z tohoto kurzu využiješ nejenom v běžném každodenním životě, pro sebe a své blízké, ale i pro své klienty. Obzvláště pokud pracuješ jako pedagog, poradce, psycholog, kouč, terapeut, masér či dula.

Prostě kdokoliv, kdo chce svým klientům pomoci lépe pracovat s emocemi a nepříjemnými stavy, které mohou emoce přinášet. Bachovy esence lze navíc kombinovat s dalšími různými metodami či léčebnými prostředky. Jejich spektrum využití je tedy velice široké.

Kurz bude trvat 2 dny, a to 30. 9. a 14. 10. 2023. Cena 3 600 kč je za celý kurz (2 dny).

Program kurzu:

  • Časté emoční stavy, se kterými se u lidí setkáš, a jejich řešení v praxi
  • Dovednosti, jak komunikovat a postupovat při výběru esencí → jak pozorovat a naslouchat, jak klást otázky, na co si dát pozor, neverbální komunikace, a další
  • Směsi Bachových esencí → ověřené směsi, které v praxi fungují
  • Bachovy esence a děti → jak přistupovat k dětem, časté emoční problémy dětí a jejich řešení
  • Sestavíš si 2 užívací lahvičky s Bachovými esencemi (každá 30 ml) dle Tvého výběru
  • Obdržíš osvědčení o absolvování kurzu

V ceně kurzu máš veškerý tištěný materiál, 2 užívací lahvičky s Bachovými esencemi (každá 30 ml) dle Tvého výběru a drobné občerstvení v podobě vody, čaje či kávy.

Jako absolvent kurzu pak získáváš:

  1. slevu na namíchání směsí Bachových esencí na míru dle Tvého výběru. Nemusíš tak investovat do celé sady Bachových esencí. Podrobnosti se dozvíš v kurzu.
  2. podporu prostřednictvím uzavřené facebookové skupiny. Kdykoliv budeš potřebovat poradit, tak se můžeš obrátit na mě nebo další absolventy. Zároveň můžeš sdílet své zkušenosti, dozvíš se různé novinky, zajímavosti, a další.

Přihlášení na kurz je závazné. Pokud se nebudeš moci kurzu z důvodu nemoci zúčastnit, tak Ti nabídnu jiný termín nebo za Tebe může přijít někdo jiný. Za promeškané dny (i část dne) z Tvé strany neposkytuji náhradu, nahrávky ani nevracím peníze. Ale nezoufej, vždy hledám individuální řešení dle konkrétní situace, abys o nic nepřišel (budeš mít podrobné materiály, můžeš se na mě kdykoliv obrátit a vše Ti dovysvětlím).

Kurz povede lektorka a poradkyně v oblasti Bachových esencí a homeopatie Bc. Darina Šindelářová.

www.darinasindelarova.cz

www.bachovyesencenamiru.eu

 

Doprovodné fotky

  • 7t1rjf5m4aaxusa-kurz-bachovy-esence-pro-pokrocile.jpeg
  • 5ybyn754jyb6h8r-kurz-bachovy-esence-pro.jpeg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.