Zážitkový kurz v nové brněnské kavárně
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Na co se můžete těšit?
- Na informace o průběhu přípravy kavárny aneb sny versus realita,
- na zajímavé povídání o historii, pěstování a sklizni kávy,
- na senzorické hodnocení espressa a cappuccina,
- na vhled do záludnosti výroby bezkofeinové a rozpustné kávy.
A co si z kurzu odnesete?
- Informace o tom, co obnáší příprava otevření a první týdny po otevření nové kavárny,
- zajímavosti o historii, pěstování a sklizni kávy,
- odborné znalosti ohledně přípravy espressa a cappuccina,
- celkem hodně kofeinu :-),
- věříme, že i příjemný chuťový zážitek z našeho oběda.
Součástí kurzu je příjemný oběd – mezi hosty kavárny oblíbený zapečený křupavý Flaguette s prosciuttem, parmazánem, nakládanými sušenými rajčátky, rukolou a salátkem se skleničkou italského vína. A dále kávy a neomezené množství mineralizované vody.
Přijďte k nám prožít příjemný nedělní den nabitý zajímavými informacemi, výborným jídlem a kávou.
Těší se na Vás Markéta a Robin.
A možná dorazí i Bonifác. :-)
Další zajímavé kurzy
Jak na crowdfunding?
Petr Tomek
Praha ,
Individuální kurz malby šitý na míru
Barbara Novorodá
Praha ,
Grafika pro negrafiky aneb když grafik nemá čas
Hana Motlíčková
Webinář - online ,
Airtable - Excel na steroidech | základy
Jiří Vobiš
Webinář - online ,
Radkova Rétorika #1: „Poslouchají mě vůbec?“
Radek Petráš
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
První řečnický klub Školy rétoriky
Robert Lhota
Praha ,
Najděte svůj osobitý styl (a už ho neztraťte)
Gabriela Zimová
Praha ,
Jak na obsah jako profesionální kreativci
Michelle Losekoot
Praha ,
Smysluplné rozhovory
Petra Vrbacká
Brno ,
Jak na zdobení perníčků
Zuzka Waliczková
Brno ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: