Zážitkový kurz v nové brněnské kavárně

35nf3swllve-kult3.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Na co se můžete těšit?

  • Na informace o průběhu přípravy kavárny aneb sny versus realita,
  • na zajímavé povídání o historii, pěstování a sklizni kávy,
  • na senzorické hodnocení espressa a cappuccina,
  • na vhled do záludnosti výroby bezkofeinové a rozpustné kávy.

A co si z kurzu odnesete?

  • Informace o tom, co obnáší příprava otevření a první týdny po otevření nové kavárny,
  • zajímavosti o historii, pěstování a sklizni kávy,
  • odborné znalosti ohledně přípravy espressa a cappuccina,
  • celkem hodně kofeinu :-),
  • věříme, že i příjemný chuťový zážitek z našeho oběda.

Součástí kurzu je příjemný oběd – mezi hosty kavárny oblíbený zapečený křupavý Flaguette s prosciuttem, parmazánem, nakládanými sušenými rajčátky, rukolou a salátkem se skleničkou italského vína. A dále  kávy a neomezené množství mineralizované vody. 

Přijďte k nám prožít příjemný nedělní den nabitý zajímavými informacemi, výborným jídlem a kávou. 

Těší se na Vás Markéta a Robin.

A možná dorazí i Bonifác. :-)

Doprovodné fotky

  • 2lmtvvcads7-flaguette.jpg
  • 2o25wl60anr-cappuccino.jpg
  • 4it2x2zt41c-img-9154.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.