Domácí kváskový chleba s Janou Berkovu
Jana Berková
Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Upečte si svůj chleba z kvásku! S LEPKEM i BEZ LEPKU!
Jak na to? Vše se dozvíte názorně na tomto kurzu.
A hned druhý den si už zakrojíte ze svého voňavého chleba.
Na kurzu:
- ochutnáte různé druhy upečených a upařených chlebů s lepkem i bez
- odnesete si v přinesené nádobce můj 12letý kvásek
- prozradím vám můj recept na chleba, ověřený několika tisíci kurzistů a čtenářů
- věnuji vám kus mé kváskové vášně :)
- inspiruji vás k dalšímu nekonečnému využití kvásku
Dozvíte se vše zásadní, ověřené, praktické a funkční:
- o kvásku, surovinách, pomůckách, zadělání těsta, pečení i uchovávání chleba
- zjistíte, jak mít chutný chleba za 15 min. práce a péct po 3 hodinách nebo po 3 dnech
- dozvíte se i mýty a pověry o kvásku a pečení chleba
- dostanete odpovědi na vaše otázky
K zakoupení bude i pár užitečností:
moje 4 kváskové kuchařky a kalendář, ošatky, formy, koření, nože a další vychytávky.
Těším se na setkání s vámi!
Jana Berková
Další zajímavé kurzy
Sketch – efektivní design aplikací a webů
Lukáš Fronc
Praha ,
Unit testování v PHP
Petr 'PePa' Pavel
Praha ,
Technický pohovor
Jakub Tesárek
Webinář - online ,
Jak předat TO, co umím: Lektorování v praxi
Ilona Olehlová
Webinář - online ,
Hoř, ale nevyhoř
Tomáš Vyhlídal
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
První řečnický klub Školy rétoriky
Robert Lhota
Praha ,
Najděte svůj osobitý styl (a už ho neztraťte)
Gabriela Zimová
Praha ,
Smysluplné rozhovory
Petra Vrbacká
Brno ,
Dětská jóga III - dech a relaxace
Daniela Majtnerová
Webinář - online ,
Servis jízdního kola - Servis kola doma
Ondřej Dušek
Brno ,
velmi přínosný kurz, naučila jsem se mnoho nového a mohla jsme se zeptat na cokoliv
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: