Trénink gurmánství
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Vůně a pohled na steak, který se propéká nad žhavými uhlíky v luxusních restauracích v nás vzbuzuje touhu poznat, jak správně takový steak připravit. Příprava kvalitního steaku ale není jen umění grilovat. Co se tedy učíme?
- Ugrilovat si jednoduchý, originální předkrm.
- Vybrat si hovězí maso na přípravu grilovaných steaků.
- Správně připravit steak pro grilování.
- Připravit steak tak, aby neztratil svou šťavnatost.
Steaky ale nejsou všechno. Ke každému jídlu je třeba vybrat správný nápoj. V našem kurzu se zaměříme na víno a jeho snoubení s pokrmy. Naučíme se:
- Číst etikety vína a orientovat se v moravských vínech.
- Základy sommeliérského hodnocení vína.
- Manipulaci s vínem a skleničkami.
- Snoubení vína s pokrmy - v našem případě steaky.
Brněnský kurz bude probíhat v zeleném prostředí u Čertovy rokle na Lesné. (nejlépe dostupné ze zastávek Haškova a Brechtova - přesné místo konání bude upřesněno) Připraveny budou 3 grily, grilovací a sommeliérské vybavení abychom si mohli celý kurz vychutnat. Součástí kurzu je degustace několika vzorků vína a příprava steaků z vyzrálého hovězího masa.
Proč na takový kurz přijít ke mě?
Protože věnuji vínu a masu velkou část svého času. Jsem majitelem VINOK s.r.o., kde se věnujeme prodeji vína. Osobně vybírám a ochutnávám každý vzorek vína, který zařazujeme do nabídky. Kromě toho prodávám stařené hovězí maso z českých chovů.
Další zajímavé kurzy
Individuální kurz fotografování
Brno ,
Cvičení pánevního dna pro otěhotnění
Brno ,
Natáčení videa: Jak na to jako profík
Tantra Jóga pro Ženy
Získejte maximum z MS Teams
Webinář - online ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
První řečnický klub Školy rétoriky
Praha ,
Najděte svůj osobitý styl (a už ho neztraťte)
Praha ,
Jak na obsah jako profesionální kreativci
Praha ,
Smysluplné rozhovory
Brno ,
Dětská jóga III - dech a relaxace
Webinář - online ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: