Podnikáme (nejen) u Berounky

Pavel Ovesný
Miluju život na volné noze. Píšu články o rostlinné stravě pro vlastní web Vegmania.cz a pořádám kurzy veganského vaření. Jako Lesa Pán radím volnonožcům formou celodenní konzultace v přírodě. Vlastním roční jízdenku ČD Více o lektorovi »

Kurz bohužel není aktivní
Nech nám svůj e-mail, dáme ti vedět, až bude kurz aktivní Sledováním kurzu dáš lektorovi podnět, aby kurz obnovil! ;)
Kurz již navštívilo 59 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣
Rádi byste oživili svůj šuplíkový nápad? Podnikáte a potřebujete poradit nebo získat zpětnou vazbu? Nebo se potkat s podobně orientovanými lidmi a zjistit, že na na to nejste sami?
Při podnikání na volné noze si uvědomuju, jak důležité je sdílení zkušeností, radostí i nesnází s podobně naladěnými osobami. Cílem networkingového setkání Podnikáme (nejen) u Berounky je vzájemná podpora, propojování se a potkávání aktivních lidí. Akce původně vznikla jako živé setkání aktivních lidí "na dolním toku Berounky" ve spolupráci s řevnickým coworkingovým centrem Meandr, ale aktuálně se přesouvá do online prostředí a můžete se tedy přihlásit odkudkoli. Pojďme se poznat navzájem, vyměnit si kontakty, ale také si mezi sebou pomoci. Věřím, že dáme dohromady pestrou paletu zkušeností.
Jak setkání probíhá? Po krátkém představení si vyzkoušíme jeden z principů mastermind skupiny. Tedy kolektivní brainstorming, kde si každý může ve vymezeném čase (zhruba 15 minut) nechat od ostatní poradit s tím, co právě řeší. Řízenou diskusi na konci setkání střídá živelné klábosení a vzájemné propojování.
Jak se na setkání připravit? Přineste si nápad nebo otázku, se kterou chcete poradit. Z mojí zkušenosti je vhodnější otevřít spíše jednu konkrétní věc, než komplexní téma. Zkuste si připravit téma předem tak, aby to bylo stručné a srozumitelné, a zbylo co nejvíce prostoru na zpětnou vazbu od ostatních. Doporučuju si také přečíst článek Máš už i ty svoji mastermind skupinu? o dalších přínosech tohoto konceptu.
Co si odnesete? Výsledkem můžou být: Konkrétní postřehy, jak postupovat dál. Energie a nakopnutí dokončit rozpracovaný nápad. Rada, jak pojmenovat svůj projekt nebo službu či jak nastavit cenu... A věřím, že budete odcházet také s pocitem užitečně stráveného času.
Další reference:
PuB je pro mě příjemným setkáním zajímavých lidí, kteří dělají své podnikání rádi a pracují na svém rozvoji. Oceňuji zastavení se v běžném pracovním procesu a mrknutí se na chvíli na své podnikání z jiného úhlu pohledu.
Veronika Horejšová
Setkání jsou opravdu velmi přínosná, mají příjemnou atmosféru, princip „víc hlav víc ví“ zde funguje naprosto skvěle. Díky přemýšlení o způsobu řešení problémů ostatních účastníků, člověk přijde na to, že vlastně stejně nebo podobně může vyřešit i svůj problém, aniž by o tom kdy předtím takto přemýšlel.
Petr Kadeřábek
Setkání ve skupině bylo pro mě skvělé, nakoplo mě to k další práci a potěšilo různorodostí a zároveň podobností sdílených otázek a výzev. Zábavné, nové. Připomnělo mi to radost ze spolupráce, kterou jsem prožívala v týmu osobních asistentů v sociální práci.
Kateřina Kučerová
Jsem velmi rada, ze jsem se zúčastnila, potkala zajímavé a inspirující lidi a načerpala nové nápady pro podnikání.
Monika Dinová
Další zajímavé kurzy

Jak připravit kurz na Naučmese.cz

Jak připravit zážitkový webinář
Webinář - online ,

Jazyk C pro začátečníky

SEO optimalizace pro vyhledávače lidsky a srozumitelně

Lesa Pán - podnikatelské poradenství v přírodě
Praha ,
Na kurz jsem nešla s velkým očekáváním, ale odcházela jsem s velkým nadšením a opět s elánem pokračovat a zlepšovat se dál. Kurz byl časově nenáročný a přitom vydatný na informace, zamyšlení a sebereflexi. Oceňuji malé občerstvení a nabídku literatury k prolistování.
Jsem moc rád, že Pavel něco takového vytvořil pro místní. Něco takového tu chybělo. Poznal jsem spoustu zajímavých lidí a velmi rád se zúčastním příštího setkání.
Opravdu zajímavý způsob jak sdílet myšlenky a posunout svoje plány zase o kousek dál...
pecka :) spokojenost a děkuji !!!
A přijdu zase, když budu pozvána a budu moci :)
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář:
13.1. 17:30
Zrušit odpovědět na tento komentář Odpovědět