Kurz vaření zdravě a jednoduše

Martina Šárová

Martina Šárová

Krásný den přeji :) Jmenuji se Martina Šárová a narodila jsem se v Praze, kde nyní pořádám svá cvičení, workshopy, kurzy, přednášky a různé další aktivity souvisejícími se sportem, fitness,... Více o lektorovi »

Kurz vaření zdravě a jednoduše

Kurz bohužel není aktivní

Nech nám svůj e-mail, dáme ti vedět, až bude kurz aktivní Sledováním kurzu dáš lektorovi podnět, aby kurz obnovil! ;)

Na tomto kurzu se dále naučíte jednoduché základy, které obohatí váš jídelníček. Dozvíte se jaká strava si přípravou zachová nejvíce minerálů, jak minerály ve stravě můžete navýšit. Naučíte se kombinovat různé druhy obilovin, luštěnin a zeleniny. Vykouzlíte svá první jednoduchá lehká jídla, která jsou základ pro skvělé zdraví :)

V tomto kurzu pochopíte přípravu jídel a naučíte se používat komplexní ZDRAVOU STRAVU.

KDY: 27.06.2017 18.00 - 21.00 hod

KDE: PRACOVNA ŽENY s.r.o.

Karlínské náměstí 6, 186 00 Praha 8

Naučíte se jednoduché typy superpotravin, které tělu prospívají a i s vařením si zachovávají potřebné živiny. Na tomto kurzu  se naučíte kouzlit s jídlem a pochopíte, že zdravé vaření není vůbec složité, ani zdlouhavé. Právě naopak! 

Vařit budeme z potravinových složek

obiloviny (jáhly, pohanka, rýže natural, )
luštěniny (čočka tmavá, čočka červená, cizrna, bílé fazole)
zelenina (ředkev daikon, květák, ledový salát, ředkvičky, mrkev, celer, petržel, rukola,mungo výhonky, červená řepa, křen)
Miso, Sojová omáčka Tamari, Ume ocet, Hymalájská sůl, mořské řasy
Tofu, Robi maso, Saitan
V tomto vzdělávacím kurzu se naučíte se vykouzlit nekonečnou škálu omáček a polévek, které budou kombinací různých barev i chutí. Naučíte se, že kombinace zeleniny, obilovin a luštěniny může být jakákoli. Vytvoříme si základy nutričně bohatých a léčivých  jídel, které jsou uvařeny ze 100% rostlinných ingrediencí. Takto uvařená jídla budou pro vás do budoucna budou vhodnou variantou pro oběd i večeři.

Naučíte se přípravy z potravin, které mohou trvat 20 minut, 10 minut, ale také jen 5 minut. Rychlá příprava není na úkor chuti ani kvality, ale o tom, jak si správně jídlo promyslet a co máme už předem připraveno. Otevřeme spolu zdroj inspirace a budeme se učit, jak je možné uvařit luxusně chutné jídlo a neztrácet při tom čas a energii. Budeme se učit připravovat a dochucovat také rostlinné rostlinné maso. Naučíte se připravit si luštěninový základ, který se použije pro zahuštění polévek, omáček, nebo jako základ zeleninové paštiky.

CO SE BUDEME UČIT?

K základu polévky se budeme učit používat pastu MISO, která je prospěšná díky svým vlastnostem v mnoha ohledech a skvěle podporuje lidské zdraví.

Naučíte se vytvářet zeleninový základ pro vaření polévek a omáček.

Naučíte se luštěninový základ pro využití jako přílohy, nebo k zahuštění polévek, nebo omáček.

Naučíte se kombinovat obiloviny, luštěninu a vhodnou zeleninu.

Naučíte se používat mořskou řasu pro zvýšení minerálů v jídle.

Naučíte se připravovat, marinovat a nakládat rostlinné "maso".

Naučíte se uvařit si čočkový základ.

Naučíte se používat čistou hymalájskou sůl.

Naučíte se používat zdravou Sojovou omáčku Tamari.

Naučíte se používat Ume ocet - léčivý ocet.

Naučíte se klíčit fazole mungo.

Naučíte se namáčet semínka a ořechy a zvýšit tak podíl aminokyselin, živin a enzymů.

Naučíte se připravovat zeleninové saláty pro vaše optimální trávení.

Před kurzem je vhodné 1 - 2 hodiny nejíst, abyste mohli v klidu ochutnat a vychutnat si všechna nová jídla.

 

 

Časová náročnost kurzu je  3 hodiny.

CENA KURZU: 1000,- Kč/osobu

 

Své místo na kurzu si včas rezervujte.

Doprovodné fotky

20150312-181158-P1110136 20150312-181159-P1110130 20150312-181159-P1110132 20150312-181539-20150221_172351 20151005-150956-kaše orgasmus 20151005-150957-omeleta 20151005-151137-rajčatová polévka 20151005-151137-10421495_10153110811713316_6431611202745391364_n 20151005-151137-snídaně

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články a informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.