Kurz makronek francouzskou metodou

4omeiannnmt-fullsizeoutput-a97.jpeg

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze dorty :-) Po narození syna a jeho zdravotních komplikacích, Více o lektorovi »

4omeiannnmt-fullsizeoutput-a97.jpeg

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze dorty :-) Po narození syna a jeho zdravotních komplikacích, Více o lektorovi »

4omeiannnmt-fullsizeoutput-a97.jpeg

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze dorty :-) Po narození syna a jeho zdravotních komplikacích, Více o lektorovi »

4omeiannnmt-fullsizeoutput-a97.jpeg

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze dorty :-) Po narození syna a jeho zdravotních komplikacích, Více o lektorovi »

4omeiannnmt-fullsizeoutput-a97.jpeg

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze dorty :-) Po narození syna a jeho zdravotních komplikacích, Více o lektorovi »

4omeiannnmt-fullsizeoutput-a97.jpeg

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze dorty :-) Po narození syna a jeho zdravotních komplikacích, Více o lektorovi »

4omeiannnmt-fullsizeoutput-a97.jpeg

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze dorty :-) Po narození syna a jeho zdravotních komplikacích, Více o lektorovi »

4omeiannnmt-fullsizeoutput-a97.jpeg

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze dorty :-) Po narození syna a jeho zdravotních komplikacích, Více o lektorovi »

6sc7tk1taep-fullsizeoutput-969.jpeg
Hoštice u Volyně 49, Hoštice (mapa)

Termín je dostatečně naplněn – kurz proběhne, hurá!

Zbývají už jen 2 místa

Přihlášení účastníci

Hoštice u Volyně 49, Hoštice (mapa)

Termín je dostatečně naplněn – kurz proběhne, hurá!

Zbývají už jen 2 místa

Přihlášení účastníci

Hoštice u Volyně 49, Hoštice (mapa)

Termín je dostatečně naplněn – kurz proběhne, hurá!

Zbývá už jen poslední místo

Přihlášení účastníci

Hoštice u Volyně 49, Hoštice (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 4 místa

Hoštice u Volyně 49, Hoštice (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 4 místa

Hoštice u Volyně 49, Hoštice (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 4 místa

Hoštice u Volyně 49, Hoštice (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 4 místa

Nevyhovuje ti termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti vědět, jakmile lektor vypíše nový termín.

Kurz již navštívilo 50 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Chcete se naučit péct tuto delikátní cukrovinku, strávit příjemné odpoledne nebo se jen tak pobavit s jinými pekařskými nadšenci? Pak se k nám přidejte a přijeďte na kurz pečení makronek francouzskou metodou.

Péct budeme v útulné kuchyni jihočeské chalupy s výhledem na Boubín, přímo ve filmových Hošticích. Domácí prostředí je podle mne důležité, aby bylo možné nabité zkušenosti pak aplikovat ve Vaší vlastní kuchyni.

Každý účastník získá certifikát o absolvování kurzu. S sebou si odnesete i vlastnoručně vyrobené makronky a várku mandlové mouky na Vaše první domácí tvoření.

V ceně kurzu je veškerý materiál, zapůjčení pomůcek a občerstvení. Kurz je možno darovat i formou dárkového poukazu, případně domluvit individuální kurz v jiném termínu.

Na kurz si s sebou prosím vezměte pohodlné oblečení, domácí obuv a dobrou náladu. 

Základní osnova kurzu:

  • nejprve něco z teorie (rozdíl mezi pečením italskou a francouzskou metodou), Vaše zkušenosti, event. úskalí, jaké s makronkami máte, vše doplněné ochutnávkou makronek a dobrou kávou či čajem
  • výroba náplně
  • samotné pečení makronek francouzskou metodou
  • čekání, jak to dopadne :-)
  • plnění makronek, přesun do Vašich krabiček
  • předání certifikátů a společné foto

V budoucnu Vás ráda pozvu na další kurzy, zejména francouzských máslových koláčů, tartaletek, cupcakes a dortů. Od základu pečení až po elegantní zdobení krémem či fondánem. 

Těším se moc na Vás, Katka

Víš, že Kateřina vede také tyto kurzy?

Víš, že Kateřina vede také tyto kurzy?

Víš, že Kateřina vede také tyto kurzy?

Víš, že Kateřina vede také tyto kurzy?

Víš, že Kateřina vede také tyto kurzy?

Víš, že Kateřina vede také tyto kurzy?

Víš, že Kateřina vede také tyto kurzy?

Víš, že Kateřina vede také tyto kurzy?

Doprovodné fotky

  • 55923wdgopl-fullsizeoutput-a1f.jpeg
  • 67ikwdi8b5w-96eb32d8-793e-471b-9969-4f5810f2849c.jpg
  • 5ifuqy292pc-fullsizeoutput-987.jpeg
  • 9hj3sxja5xx-fullsizeoutput-97a.jpeg
  • 3wy345e4it4-dsc-9654.jpg
  • 9dxag0xd56h-dsc-9559.jpg
  • 3cx7nvtddnc-dsc-9450.jpg
  • 8szhonjatfq-dsc-9482.jpg
  • 929osssr42s-dsc-9528.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.

Rádi bychom používali cookies, abychom pomocí analýzy návštěvnosti mohli ladit Naučmese web a vám připomněli kurzy, které vás zaujaly. Je to v pohodě?