Jak si upéct chleba z kvásku

7f4nw76rnba-jarmm1.jpg

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním už 7 let. Naučím i Vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem dvě Kváskové kuchařky a první kváskový kalendář 2019. Praktické dovednosti Více o lektorovi »

7f4nw76rnba-jarmm1.jpg

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním už 7 let. Naučím i Vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem dvě Kváskové kuchařky a první kváskový kalendář 2019. Praktické dovednosti Více o lektorovi »

7f4nw76rnba-jarmm1.jpg

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním už 7 let. Naučím i Vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem dvě Kváskové kuchařky a první kváskový kalendář 2019. Praktické dovednosti Více o lektorovi »

7f4nw76rnba-jarmm1.jpg

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním už 7 let. Naučím i Vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem dvě Kváskové kuchařky a první kváskový kalendář 2019. Praktické dovednosti Více o lektorovi »

7f4nw76rnba-jarmm1.jpg

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním už 7 let. Naučím i Vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem dvě Kváskové kuchařky a první kváskový kalendář 2019. Praktické dovednosti Více o lektorovi »

7f4nw76rnba-jarmm1.jpg

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním už 7 let. Naučím i Vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem dvě Kváskové kuchařky a první kváskový kalendář 2019. Praktické dovednosti Více o lektorovi »

3y5irblj3vw-nms-tit.jpg
Hybešova 65A, Občanský klub, Brno (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývá už jen poslední místo

Svíčkárna Rodas, Týnecká 55, Olomouc (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 3 místa

Prodejna zdravé výživy a jídelna - Květ lotosu, Hrnčířská 9, Opava (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 2 místa

Centrum života, Dvořákova 23, Vyškov (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 2 místa

příjemné místo, bude upřesněno po domluvě, Olomouc (mapa)

Kurz je individuální

Nevyhovuje ti termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti vědět, jakmile lektor vypíše nový termín.

Kurz již navštívilo 19 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Poznámka k termínu

Na kurzu může být max 8 lidí. Přihlašují se i jinak.

Kurz je nyní naplněn, ale můžete být náhradník. Než se přihlásíte, kontaktujte mě prosím prostřednictvím Dotazů pod popisem kurzu.

Při zájmu vyhlásím další termín. Možná bude v pátek odpoledne, nebo o víkendu. 

Poznámka k termínu

Na kurz se přihlašuje i jinak. Jen na tomto kurzu a jen dnes (svíčkárna se bohužel bude zavírat) si můžete před kurzem zhotovit svoji originální svíčku. Malou od 20 Kč, nebo velkou za 70 Kč. Já mám už takto vyřešené vánoce. :-)

Poznámka k termínu

Na kurzu bude více lidí. Ostatní se přihlašují i jinak. Určitě přijďte! V Květu lotosu je vždy moc příjemná atmosféra. Paní domácí, kafe i čaj, a dostaneme slevu na nákup mouk!

Poznámka k termínu

Na kurz se přihlašuje i jinak.

Poznámka k termínu

Užijte si celou moji pozornost - intenzivní kurz jen pro Vás.

Místo konání může být i kdekoliv jinde. Vyjádřete svůj zájem.

Kurz je určený hlavně pro ty, co s kváskem začínají. Ale i ti, co s kváskem už kamarádí se dozví další užitečné a aktuální informace, které teprve budou v mých kuchařkách.

Co Vás na kváskovém kurzu čeká?

Podělím se s Vámi o kvásek, založený v r. 2012. Po kurzu budete vědět, jak se s ním sžít.

Dozvíte se vše pro snadném pečení chleba, a dalším použití kvásku na sladkostí i vaření.

Na kurzu ochutnáte už hotové kváskové pečivo.

Naučíte se:

  • vše o kvásku - založení, vedení, použití, s lepkem i bez 
  • o potřebných surovinách a pomůckách na pečení chleba
  • jak si zadělat těsto na chleba - zaděláme těsto na pšeničnožitný chleba. Naučíte se správně vymíchat a hníst těsto. Jak na celožitný chleba Vám také povím. 
  • jaký je postup pečení chleba, až po jeho uchovávání
  • jaké jsou možné obměny v surovinách a zpracování těsta na chleba
  • na co ještě můžeme kvásek použít

Co si odnesete?

  • kvásek - násadu kvásku a také sušený kvásek jako kváskovou rezervu
  • náruč informací, inspirací, možností obměn
  • těsto na svůj chleba, který si pak doma upečete
  • chcete-li, můžete si koupit moje kuchařky, chlebové koření, formu na pečení chleba, nůž na pečivo, pytlík z konopného plátna

A po kurzu?

I po kurzu mi budete moci napsat či zavolat o radu při Vašich případných kváskových nesnázích.

Na kurzech je vždy více účastníků. Přihlašuji se i jinak, než přes Naučme se.

Těšíme se na naše kváskové setkání!
Jana Berková a Kvásek a milí spolupracovníci, co mi pomáhají
 

 

 

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.